Velkommen til Luelle (og en drøm der er blevet til virkelighed)

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne byde jer velkommen til Luelle, og nu er dagen endelig kommet. Luelle har været længe undervejs, og ideen opstod for efterhånden mange måneder siden, eller nærmere genopstod. Nogle af jer vil nemlig sikkert kunne huske Luelle fra et par år tilbage, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har savnet det lige siden. Dengang fungerede Luelle som et online magasin sideløbende med min blog, hvorimod det nye Luelle fusionerer min nu tidligere blog med shopping, mode, beauty og livsstil, og det må siges at være den største forandring.

Min drøm har været at skabe et inspirerende univers, hvor jeg kan dele mere end blot små bidder fra mit liv, og det synes jeg er lykkedes. Efter at have blogget i mange år, føles Luelle som et naturligt næste skridt, hvor den personlige vinkel som jeg elsker fra blogmediet forenes med mere magasinlignende indhold.

Og ambitionerne er høje. Jeg har sagt mit job som skønhedsredaktør på Costume op, og har fået de sejeste piger med på teamet (mød os alle her), og det var ikke lykkedes uden dem. Luelle opdateres flere gange dagligt, og udgives på både dansk og engelsk. Vi er selvfølgelig også at finde på Instagram @luelledk og på Facebook.com/luelledk.

Jeg håber, at I vil tage godt imod Luelle og det måske mest ambitiøse kapitel i min karriere.

Velkommen!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  1. Ej hvor fedt Marie! Det læser jeg først nu – ellers havde du selvfølgelig fået endnu en tillykkekrammer <3 Pøj pøj med alt og kæmpe knus til jer alle tre!

  2. Stort tillykke du er sej. Har fulgt dig i mange år og din udvikling. Held og lykke med projektet, glæder mig til at tjekke ind hver dag og dykke ned i smukke billeder og skøn inspiration.