Velkommen til Luelle MINI

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne byde jer velkommen til Luelle MINI – et nyt univers til moms-to-be og småbørnsforældre. MINI er lillesøsteren til Luelle og her vil jeg dele inspiration til shopping (til både dig og din mini me), gode beautykøb, sunde opskrifter, interessante interviews med en masse skønne kvinder, mine tanker om at være gravid og mor til snart to og en masse andet.

En del af jer følger måske allerede med på Luelle, hvor mode, skønhed og livsstil er i fokus, men jeg synes, at MINI skulle have sit helt eget univers. Let’s face it, er du ikke gravid eller allerede mor eller far kan det være temmelig kedeligt at læse om bløde babynumser, flyverdragter og vand i kroppen.

Velkommen til! Og kom endelig med forslag eller ideer til emner jeg skal tage op – det vil bare gøre MINI til et endnu bedre univers, hvis I også er med til at skabe det.

 

Psst… Find os også på Instagram og Facebook.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.