Street style fra Oslo

Jeg trodsede kulden, og hoppede i de åbne sandaler, da jeg i sidste uge var i Oslo til modeuge. Det var selvfølgelig vanvittig koldt, men jeg synes skoene fra Notabene var så fine til den grå sweatshirt og sweatbukser. Følte mig dog pænt dum, da det begyndte at sne…

Senere på dagen skiftede jeg til et look fra By Malene Birgers kommende AW17 kollektion. Det var et af mine favorit-looks fra showet i forrige uge, og jeg glæder mig især til skjorten lander i butikkerne til efteråret. Den har det smukkeste fald foran, og vil også gøre sig godt til et par højtaljede jeans.

It’s no secret that Oslo is freezing in the winter. Even more than Copenhagen. Yet I decided to put on my new Notabene sandals when I was there last week for the fashion week. Well done! I love the pink hue with the grey sweatshirt and sweatpants but felt a little stupid when it started to snow…

Later in the day I swapped my outfit for a look straight from the By Malene Birger runway. Definitely one of my favourite looks from the coming AW17 collection, and I can’t wait for especially the shirt to hit the stores.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.