BECCA* under eye brightening corrector, NARS* soft matte complete concealer

*reklamelinks

Sov du (også) dårligt i nat?

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sovet en hel nat uden at vågne. Det føles som en evighed siden, men jeg kan jo også ligeså godt vænne mig til det. Det ene øjeblik vågner jeg fordi jeg skal på toilettet. Det næste fordi jeg er stoppet til i næsen. Eller også kalder Oskar inde fra sit værelse. Han er netop begyndt at sove derinde, og vågner gerne ved 3-4 tiden for at komme ind til os.

Den dårlige nattesøvn er begyndt at sætte sine spor under mine øjne. Indtil for et par måneder siden var jeg skønhedsredaktør på Costume, og det gav mig rig mulighed for at teste et hav af skønne produkter – og finde frem til de allerbedste.

Under Eye Brightening Corrector fra Becca er virkelig fantastisk til at friske øjenomgivelserne op med. Den cremede konsistens er nem at arbejde ind i huden med fingrene, og resultatet er både naturligt og næsten for godt til at være sandt. Jeg bruger den også til at lysne mine pigmentpletter og den smule rødme jeg har omkring næsen. Jeg dubber altid en smule concealer ovenpå correctoren for at udjævne, og her er min favorit Soft Matte Complete Concealer fra Nars. Den dækker godt uden hverken at udtørre eller at fedte. Nogle gange bruger jeg den faktisk også i stedet for en foundation, fordi den bliver siddende så pænt på huden. Hvis du allerede har en concealer du er glad for kan du bare holde fast i den, men du bør virkelig prøve at kombinere din concealer med correctoren fra Becca – både til trætte øjne, rødme eller pigmentpletter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.