Skønhedsprodukterne du skal have med på sommerferie

(sponsoreret af Origins)

Sommertid er ferietid, og jeg er netop kommet tilbage efter en skøn ferie i Grækenland, hvor vi ikke lavede meget andet end at slappe af på stranden eller ved poolen. Når jeg er på ferie er min hud også på ferie, og det betyder, at jeg bruger så lidt makeup som muligt og i stedet prioriterer at give min hud masser af pleje og fugt, så den kan få en sund glød. Lige inden jeg tog afsted lavede jeg en video (se den længere nede), hvor jeg snakker lidt om nogle af de beautyprodukter jeg altid pakker med i kufferten. Og det er egentlig uanset om vi snakker sol og strand, storbyferie eller noget helt andet.

Du har hørt det før. Din hud har brug for masser af fugt, og endnu mere efter mange timer i et fly, hvor luften er virkelig tør og man derfor ofte lander med en følelse af irriteret, rød eller tør hud, hvis man altså ikke lige sørger for at pleje den både før, under flyvningen og efter. Aftenen inden jeg skal flyve prøver jeg at huske at lægge en fugtmaske (Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins er perfekt til formålet) så min hud i hvert fald ikke er i underskud allerede inden flyet letter. Masken er skøn og viste sig også at være uundværlig efter en dag på stranden, hvor min linje mellem øjenbrynene både afslørede at jeg skal være bedre til at huske solbriller eller hat, og at min hud manglede fugt. Jeg endte faktisk med at bruge den hver aften ved at fordele et jævnt lag i ansigtet, lade den sidde et par minutter og derefter tørre det overskydende væk, så hovedpuden ikke bliver fedtet ind i creme.

Under flyvningen kan du hjælpe huden ved at drikke masser af vand, og fugte den med en serum eller en let creme – gerne hveranden time, hvis du altså ikke sover. Face mists er et no-go på flyet, da den tørre luft bare får misten til at fordampe på huden i stedet for at trænge ind i den, og det kan være med til at udtørre den yderligere.

En anden favorit hos mig er Ginzing Spf 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer – også fra Origins. Jeg  bruger den stort set hver dag, og det har jeg gjort i snart et år. Den er fantastisk og et af de produkter jeg altid anbefaler andre at prøve. Den indeholder blandt andet panax ginzing, der er en type af ginzing, som fremmer blodcirkulationen, og det giver en smuk glød. Deruodver er den tinted, hvilket giver en smule farve til huden og gør den mere jævn at se på. Jeg har den altid med i håndbaggagen, så jeg lige kan friske huden op og give den lidt energi inden jeg lander. Og så indeholder den spf 40, så din hud er godt beskyttet, når du er i luften. Det siger nemlig sig selv. Jo tættere du er på solen, des mere udsat er din hud og især, hvis du ligesom jeg foretrækker vinduessædet.

Og nu vi er ved Origins’ Ginzing serie, så vil jeg også lige nævne øjencremen Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff. Jeg bruger ikke øjencreme hver dag, men når jeg gør, er det ofte denne, da den udover at fugte (og dermed minimere linjer), også virker både opfriskende og lysnende på øjenomgivelserne. Virkningen er der med det samme, og det er et stort plus hos mig – og gør den i øvrigt også til et produkt, der er ideelt at have med på flyet og på ferien. Og så er prisen god. En øjencreme kan hurtigt være et dyrt bekendtskab, men jeg synes virkelig man får meget for pengene her.

God ferie!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.