Sådan giver du din hud masser af glød, og produkterne du skal bruge

Da By Malene Birger viste sin kommende AW19-kollektion frem under modeugen i København var looket sofistikeret og luksuriøst, hvilket blev understreget af både hår og makeup.

Ord som French Chic, Less Is More og Well-Groomed havde inspireret makeup-artist Marie Thomsen til det velplejede og naturlige look, hvor der var fokus på en glødende hud og smukt indrammede øjne. Vi mødte makeup-artisten efter showet og fik hendes tips til, hvordan vi selv kan skabe looket.

Hvilke produkter brugte du?

“Vi forberedte modellernes hud ved at rense den med Softening Lotion Spray fra MAC. Derefter masserede vi deres ansigter med 3-4 dråber Essential Oils mikset med Strobe Cream i farven pinklite, som er den originale Strobe Cream fra MAC. På den måde fik vi den smukke glød arbejdet frem i huden, både ved hjælp af produktet, men også ved selve massagen. Små urenheder og mørke rande under øjnene blev dækket med Mineralize Concealer fra MAC og hvor det var nødvendigt brugte vi Face & Body Foundation fra MAC på huden. Det var vigtigt, at huden fremstod så ren og naturlig som muligt.”

Og hvilke produkter brugte du på øjnene?

“På øjnene kom vi først en lille smule Paint Pot i farven indian wood fra MAC. Den er varm og har lidt shine, og er virkelig god at bruge under en anden øjenskygge. Den giver en varme og mere spil. Ovenpå den brugte jeg Paint Pot i farven quite natural, og det er egentlig den farve vi ser i looket. Vi lagde den som et klassisk soft smokey eye med mere intensitet i farven i den yderste øjenkrog – både foroven og forneden. Vipperne bukkede vi og brynene redte vi på plads med en smule Mixing Medium Shine fra MAC. Den samler dem og giver dem lidt shine.”

Og hvad med læberne?

“Sørg for at dine læber er fugtede og dup en smule af den cremede læbestift i farven Hug Me fra MAC på dem. Hvis du ikke har en naturlig rødmen i kinderne kan du også duppe en smule af læbestiften på kinderne.”

Hvad er dit bedste tip til at få en dewy glød uden at være fedtet at se på?

Strobe Cream fra MAC giver virkelig meget glød og hvis du dupper en smule olie på kindben og næseryg får du det smukke dewy look. Hvis du har tendens til at fedte kan du altid komme en smule pudder i panden og lige omkring næsen.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.