Bestil din nye GOODIEBOX her.

Spar 20% på den skønneste Goodiebox

(sponsoreret) Allerede i sidste uge teasede jeg om mit samarbejde med GOODIEBOX, og nu kan jeg endelig afsløre hele indholdet af månedens box. Og tro mig, det er gode sager! Men inden vi går i detaljer med produkterne, vil jeg lige forklare jer lidt om konceptet, hvis I ikke allerede kender det. Det er nemlig ret så genialt.

Som medlem af GOODIEBOX modtager du hver måned (og der er ingen bindingsperiode) en forkælende boks med et lækkert udvalg af beautyprodukter. De fleste er fullsize, og et par enkelte er sample size. Hver boks indeholder 5-7 produkter og værdien af produkterne er altid over 550 kr. Som medlem skal du dog kun af med 169 kr. om måneden. Det er et virkelig godt catch, og en god måde at teste og finde frem til nye favoritter til beautyboksen på.

Hver måned har GOODIEBOX et nyt tema. I sidste måned var temaet Summer Fling, måneden før var det Festival Fever, og i denne måned kan du få fingrene i The Member´s Box, og det er altså gode sager, som alle er udvalgt af fire GOODIEBOX medlemmer.

Som sagt har jeg lavet et samarbejde med GOODIEBOX, og det betyder at du kan spare 20% på månedens boks, så du kun skal af med 139 kr. for hele molevitten (inkl. fragt). Alt du skal gøre er at bruge koden MARIE20, når du bestiller. Og månedens boks har en værdi af over 650 kr.

Og så til produkterne!

NAILS INC powered by collagen / Nails Inc laver uden tvivl nogle af de bedste produkter til neglene, og Powered by Collagen er helt uundværlig, hvis du ligesom jeg altid lægger din neglelak selv. Jeg har efterhånden lært, at man kommer meget længere med en base coat. Ikke alene får den neglelakken til at holde i længere tid, den beskytter også neglene mod misfarvninger, og denne base coat går lige skridtet videre. Den mælkehvide farve får nemlig neglelakkens farve til at stå mere klart frem, mens den også fylder de små riller i neglene ud, så resultatet bliver mere glat og ensartet.

MIQURA premium foot mask / Danske Miqura laver nogle virkelig skønne hudplejeprodukter, og er især elsket for ansigtsmaskerne. For nyligt lancerede de en maske til hænderne og en til fødderne, og jeg havde faktisk præcis den til fødderne med på mine skønhedsfavoritter i Costume. Den er nemlig fantastisk. Efter en lang dag findes der ikke noget bedre end at komme hjem og smække fødderne op – og endnu mere nu, hvor jeg er gravid. Premium Foot Mask køler og lindrer ømme fødder og giver dem masser af fugt. Stik fødderne ned i sokkerne, luk dem til, og lad dem sidde 15-20 minutter. Fødderne skal ikke vaskes bagefter, du kan nemlig bare massere det overskydende produkt ind i huden – det giver bare endnu blødere fødder.

PIXI multibalm / Jeg har flere gange fortalt om min begejstring for multifunktionelle produkter, og denne er ingen undtagelse. Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke kendte til Pixi før, men det gjorde det bare lidt mere spændende. Farven hedder Baby Petal, og den passer til alle. Den giver kinderne en sund og naturlig glød, og er god til at give læberne et lille strejf af farve uden det ser malet ud. Du kan også bruge den på øjnene. Min hud er meget lys, så jeg vil nok holde mig til læber og kinder, men her rammer den til gengæld plet med farven. Og så er den cremede konsistens nem at blende ind i huden med fingrene – uden at fedte.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY eyelash curler / Uanset om du har lange eller korte vipper, kan du få stor glæde af en eyelash curler. Jeg tager faktisk aldrig mascara på uden, da mine vipper er ret lige, og let´s be honest, det er de færreste mascara’er som rent faktisk kan give vipperne et buk uanset om de så lover dig det. Det sidste års tid har jeg brugt en vippebukker fra Tweezerman, og det var faktisk først da jeg prøvede denne fra The Vintage Cosmetics Company, at jeg indså at min Tweezerman måske ikke var helt så god som jeg troede. Denne slår den i hvert fald med længder. Ikke mindst fordi den gør det næsten umuligt at nive sig selv i vippekanten (har du prøvet det, ved du hvor smertefuldt det kan være). Buk altid vipperne inden du kommer mascara på, og lav bukket så tæt på vippekanten som muligt. Hvis jeg skal ud giver jeg også vipperne et buk midt på – det åbner nemlig øjnene endnu mere op.

OLE HENRIKSEN counter balance oil control hydrator og cleanser / De eneste produkter i æsken som ikke er full size, men så får du mulighed for at prøve dem før du investerer i den fulde størrelse. Min hud er kombineret, og jeg har altid døjet med en olieret T-zone. Heldigvis er jeg langt fra alene, så der findes et hav af produkter, der får talgproduktionen under kontrol og matterer huden. Ole Henriksens nye serie Balance virker ret god til formålet, og sørger også for, at din hud hverken mister glød eller fugt. Jeg er især vild med ansigtscremen, der er så let i konsistensen, at du også sagtens kan bruge den i løbet af dagen, hvis olien igen blusser op. Og så mindsker den også tydeligt hudens porer.

EMITÉ millesis active eye light / Dette er min absolutte favorit i boksen. Og igen fra et beautybrand som jeg ikke i forvejen kendte. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men den slår Touche Éclat, som jeg ellers er stor fan af. Millesis active eye light er intet mindre end fantastisk til at lysne øjenomgivelserne – og så strammer den på samme tid den fine hud omkring øjnene op. Du kan også sagtens bruge den som concealer under din foundation. Jeg har et par pigmentpletter på kinderne, og den mindsker dem tydeligt. Brug den også i næsekrogen, hvor vi er mange, der har tendens til at blive lidt røde, og dup den rundt om læberne, hvis din læbekant ikke længere er så jævn som den har været.

The Member’s Box fås ikke for evigt, så skynd dig at bestille din GOODIEBOX lige her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.