Prrrrrrrrrada!

Uden tvivl det smukkeste og mest sexede par sko jeg ejer. Indtil videre har jeg kun haft dem på en enkelt gang, men jeg er sikker på, at de nok skal få masser af festlige øjeblikke på mine fødder. Efter baby.

Men smukke og sexede er ikke det eneste de er. De er også blandt de højeste sko i min garderobe, og det altså med en hæl, der måler 9,5 centimeter. Jeg er tydeligvis kommet tættere på jorden i løbet af de seneste par år. Tidligere kunne mine stiletter ikke blive høje nok. Ligesom mine nederdele eller kjoler ikke kunne blive korte nok. Jeg tror ikke jeg kommer tilbage i 10+ centimeter i dette liv medmindre der er en virkelig god plateau involveret (og det bliver ikke et par Crocs x Balenciaga), men heldigvis ser hverken kitten heels, sneakers eller flats ud til at være på vej væk, så jeg holder fast i 10 centimeter og derunder.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.