Plastic fantastic

Sæsonens måske mest overraskende trend er nyfortolkningen af den klassiske (og ellers noget så ufashionable) plastikpose – altså den man tager med hjem fra det lokale supermarked, men bestemt ikke fra en Céline eller Prada butik. Indtil nu.

Plastik-tendensen dominerede på flere Spring/Summer 2018 shows, og brands som Chanel, Céline og Valentino er alle kommet med deres bud på den nye it-taske. Hvad end det er som pose, skuldertaske eller clutch er fællesnævneren det transparente design, som i den grad sætter helt nye krav til indholdet i en ellers ofte rodet dametaske. Taskerne var da også at spotte overalt på street style scenen under de internationale modeuger i februar og marts, og det praktiske materiale må da også siges at passe perfekt til en årstid fyldt med regn, slud og sne.

Vi har samlet de bedste af slagsen, hvad end du er til den klassiske pose, en større tote-lignende model eller den gennemsigtige bæltetaske, som på fineste vis kombinerer to af tidens største trends. Tricket til at få plastik tasken til at se ud af mest muligt? Fyld den med dit yndlingsmagasin, en farverig pung samt en mindre clutch, der diskret kan gemme alle dine småting.

Tekst af Betina Ask

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.