Pakkelisten til hospitalet

I går nat vågnede jeg med plukveer, og de blev mere og mere konstante og intense. De fortsatte langt op ad formiddagen, og selvom jeg jo godt ved, at der ikke er længe til termin, var plukveerne alligevel en god reminder om, at vores datter jo sådan set godt kan komme før tid. Og at det måske var på tide at gå i gang med at forberede hendes ankomst.

Jeg brugte derfor det meste af formiddagen på at shoppe alt lige fra sengerand og savlesmækker til amme bh’er, amme indlæg, sutteflasker og usexede hospitalstrusser. Jeg har hele tiden tænkt, at jeg har god tid til at få styr på det hele, og det har jeg måske også, men tiden flyver og det er nu meget rart at få styr på den slags inden de rigtige veer kommer.

En anden ting jeg skal have styr på er tasken jeg skal have med på hospitalet. Hvis alt går godt bliver jeg sikkert sendt hjem efter et par timer, men listen af ting jeg skal have med er alligevel lang, og jeg vil hellere have for meget med, just in case. 

PAKKELISTEN:

Toiletsager (tandbørste, tandpasta, læbepomade, børste osv.)

Pyjamas

Morgenkåbe

Uldsokker

Klipklappere

Ammebh + ammeindlæg + ammepude

Hårelastik

Vådservietter

Store trusser + bind

Blødt toiletpapir

Snacks (jeg pakker både chokolade, energibarer, kokosvand, tyggegummi og kiks)

Komfortabelt tøj til hjemturen

Og til baby:

Babydyne

Babytæppe/svøb

Bleer

Bodystockings + sokker + bukser + cardigan

Køredragt + hue

Autostol/lift

Har jeg mon glemt noget?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.