Mere street style fra Oslo

Her er mit favorit look fra Oslo. Jeans’ne er simpelthen så gode – taljen er høj, snittet løst, længden cropped og så elsker jeg detaljen langs siden. Måske de kan tage over efter mine Sandro jeans, som jeg har haft på mindst 1000 gange i løbet af det sidste år (se dem her, her og her). Den smukke blazer og de røde stiletter skaber en feminin kontrast til de temmelig drengede/sporty jeans, og jeg følte mig så tilpas og meget mig i looket. Og det er nok egentlig det vigtigste, når man taler om stil. At føle sig godt tilpas i det man har på og ikke prøve på at være noget andet.

This is my favourite look from Oslo Runway. The jeans are amazing with its high waist, slouchy fit and detailing on the side while the H&M blazer is such a cool take on a classic piece.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.