"Cleansing Foam fra Tromborg har efterhånden været en favorit i mange år. Den er mild mod huden, nem at bruge og fjerner effektivt makeup. Jeg bruger den også til øjenmakeuppen, og den svier ikke i øjnene."

TROMBORG cleansing foam

"Eve Lom laver de skønneste produkter, og et af de absolut bedste (og min all-time favorit) er cleanseren. Den gør det den skal, og lidt til, så din hud ikke bare bliver ren, men også får en sund glød. Det er ikke for ingenting, at den har vundet et hav af priser og gang på gang bliver rost af modeller, makeup-artister og skønhedsredaktører."

EVE LOM cleanser

"Jeg har aldrig været glad for hverken renseolier eller rensemælk, men Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil fra Kiehl's er ikke som de andre. Jovist er det en olie, men så snart den kommer i kontakt med vand skifter den konsistens og er nem at vaske af - sammen med din makeup (også den vandfaste) og snavs. Og tilbage står du med en ren og klar hud."

KIEHL'S midnight recovery botanical cleansing oil

"Det er bare et par måneder siden jeg blev introduceret til Aurelia, men jeg er allerede stor fan. Aurelia arbejder med probiotika - en ingrediens vi ser mere og mere til i hudpleje og som aktiverer hudens evne til at reparere sig selv, inflammation mindskes og huden kommer i balance. Den cremede Miracle Cleanser smelter på mildeste vis urenheder og makeup væk."

AURELIA miracle cleanser

Ny ansigtsrens? Her er de 4 bedste

Den fornemmeste opgave for en ansigtsrens er at fjerne makeup, snavs og sved fra huden, vel at mærke uden at udtørre den. Som tidligere skønhedsredaktør har jeg efterhånden testet virkelig mange ansigtsrense, og uanset hudtype vil jeg altid anbefale at vælge en mild rens. Så kan du altid sætte ind overfor problemerne med masker, peeling, serum og cremer bagefter. Jeg har selv døjet en del med urenheder og husker tydeligt, hvor fristende det var at bruge en rens med eksempelvis alkohol, der fjernede fornemmelsen af en fedtet hud, men lad være. Det eneste det gør, er at udtørre, irritere og give dig flere urenheder.

Klik dig gennem galleriet, og se, hvilke 4 ansigtsrense jeg altid vender tilbage til (og altid anbefaler mine veninder).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.