Min første video!

ENDELIG kan jeg dele min allerførste youtube video med jer. Jeg håber virkelig I vil tage godt imod den! Youtube er uden tvivl noget af det mest grænseoverskridende jeg længe har kastet mig ud i, men jeg elsker selv at se videoer og har længe gerne selv ville lave dem. Jeg har bare ikke anet, hvor jeg skulle starte. Heldigvis har jeg fået de sejeste drenge (og piger) fra Gonzo i ryggen, og jeg kunne endelig komme i gang.

I min første video viser jeg 5 looks til både hverdag og fest. Og der er selvfølgelig links til (næsten) alt det jeg har på i videoen inde på youtube.

Sidste ting! Glem endelig ikke at følge min kanal. Jeg bliver så glad 🙂

Marie x

 

FINALLY I can share my very first youtube video with you guys! I really hope you’ll like it. Youtube is undoubtedly one of the most challenging things I’ve done for years but I love to watch vlogs myself and I’ve wanted to do them for so long.

In my first video I’m sharing 5 winter-approved looks for day and night, and you’ll find all the links to what I’m wearing below the video. I hope it will inspire you.

One more thing! It would make me so happy if you’ll subscribe to my channel. The next vlog is coming out tomorrow already… Thank you <3

Marie x

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.