RIKA tee

TOTÊME jeans

CARVEN strik

LOVECHILD 1979 tørklæde

BRITT SISSECK skjorte

LOVE STORIES lingerie

FRAME sweatshirt

ANNI LU armbånd

TOTÊME frakke

CARVEN taske

FRAME tee

YVONNE KONÉ støvler

AIAYU strik

TOTÊME bukser

CARVEN strik

Nori Nori fylder et år – og giver 20% på alt

(sponsoreret) Totême, Frame, Rika og Carven. En af mine absolut favorit online butikker, Nori Nori, har mange af mine yndlingsmærker, og kan lige nu fejre sin 1 års fødselsdag. Og i den anledning har Nori Nori en helt særlig treat til alle jer, der læser med på Luelle.

Fra i dag og til og med søndag kan du spare 20% hos Nori Nori med koden LUELLE20. Rabatten gælder ikke udsalgsvarer, men nyheder er også sjovere. Og der er netop landet en masse nye sager i shoppen, så tag et kig, og find dine favoritter til efterårsgarderoben.

Min top 5 blev hurtigt til en top 10, og den udviklede sig til en top 15, da jeg skulle finde frem til mine favoritter. Totême frakken har jeg allerede, men jeg bliver også nødt til at have jeans’ne fra Totême og Los Angeles t-shirten fra Frame. Også selvom jeg først kan passe i hvert fald jeans’ne efter jeg har født.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.