Mommy & Me

I kampen mod strækmærker er der delte meninger om, hvorvidt det hjælper at smøre huden under graviditeten. Jeg hører helt klart til dem, der tror på, at det hjælper og smører maven både morgen og aften.

Da jeg var gravid med Oskar sværgede jeg til Body Balm fra Rudolph Care. Den har den lækreste smørbløde konsistens, der smelter ind i huden og jeg er sikker på, at det var takket være den, at jeg slap for strækmærker. I starten af sommeren kom så Mommy & Me, der minder en del om Body Balm – i hvert fald i konsistensen. I modsætning til Body Balm er den nemlig helt fri for parfume og kan blære sig af at være både Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma & Allergi Danmark certificeret.

Og så er maveskindet i øvrigt langt fra det eneste Mommy & Me kan bruges til. Den er også fantastisk til sprukne læber, eksem, ømme brystvorter, røde babynumser, babymassage, arp eller som kuldebeskyttelse på røde kinder.

Varm den i håndfladerne inden du masserer den ind i huden, og giv den et par minutter til at trænge ind. Den klistrer ikke, men den olierede konsistens fedter lidt indtil den er trængt ind. But trust me, it’s worth it!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.