Marie Hindkær Wolthers // Founder
Emma O'Neill // Fashion Features Writer
Kristine Vindahl // Shopping Editor
Suzana Janozova // Contributing Photographer

Marie Hindkær Wolthers // Founder

1.RUDOLPH CARE a hint of summer, 2.RE/DONE t-shirt, 3.GANNI shorts, 4.CHLOÉ kjole, 5.ACNE STUDIOS solbriller

Hvor planlægger du at holde din sommerferie?
”Et eller andet sted, hvor jeg ved at solen skinner og hvor der er både pool og sandstrand. Vi har endnu ikke booket noget, men jeg håber på Italien eller en græsk ø."

Hvad pakker du i kufferten?
”Uden tvivl alt for meget, men hellere det end pludselig mangle noget. Noget jeg helt sikkert skal have med er bikinier, sandaler, sommerkjoler, mindst tre par solbriller og selvfølgelig masser af solcreme til hele familien.”

Hvilke beauty produkter skal med i tasken?
”Udover solcreme og aftersun skal jeg have min BB creme fra Kiehl’s med, en vandfast mascara og tørshampoo. Pandehår og 30 graders varme har aldrig været en god cocktail.”

Hvad skal du lytte til?
”Min søn der leger ved poolen eller i vandkanten, cikader om aftenen og så vil jeg gerne finde en god podcast. Forslag modtages med kyshånd!”

Hvad glæder du dig mest til?
”At have masser af tid med min lille familie, at spise alt for mange is, og at hoppe i poolen eller havet.”

Instagram @mariehindkaer

Emma O'Neill // Fashion Features Writer

1.BUMBLE AND BUMBLE surf spray, 2.COMMON PROJECTS sneakers, 3.MAJE kjole, 4.EQUIPMENT skjorte, 5.BEMBIEN taske

Hvor skal du holde sommerferie?
"Jeg skal tilbringe sommeren hjemme på New Zealand, hvor det er vinter i øjeblikket. Og så tager jeg en uge til New York, hvor jeg satser på det er sommer."

Hvad pakker du med i kufferten?
"Afklippede denim shorts, en stråtaske, lette hvide skjorter, en slå-om-kjole og et par komfortable sneakers til at trave rundt i byen i. Og solbriller."

Hvilke beauty produkter skal med i tasken?
"Surf spray fra Bumble and Bumble, solcreme fra Glossier og en face mist med rose."

Hvilken bog skal du læse?
"Jeg glæder mig til at læse Here I am af Jonathan Safran Foer og Women Who Run With The Wolves af Clarissa Pinkola Estés."

Hvad glæder du dig mest til?
"At gå på opdagelse i New York, shopping og god mad!"


Instagram @emmaoneill__

Kristine Vindahl // Shopping Editor

1.ZARA kjole, 2.RUDOLPH CARE sun body lotion, 3.& OTHER STORIES sko, 4.ZARA bukser, 5.SAKURA bikini

Hvor planlægger du at holde din sommerferie?
”Til august skal jeg tre uger på interrail med en god veninde. Vi starter i Athen og skal besøge et par græske øer, og så går turen ellers op gennem Østeuropa. Vi har ikke planlagt særligt meget, så jeg glæder mig til spontaniteten, hvilket er langt fra, hvordan jeg ellers plejer at holde ferie.”

Hvad pakker du i kufferten?
”Badetøj. Masser af badetøj! Derudover en masse hvide T-shirts, shorts og komfortable sko. Kjoler går jeg sjældent i, men jeg satser på, at der ryger en nederdel eller to med i kufferten.”

Hvilke beauty produkter skal med i tasken?
”Mascara, en god solcreme, en lip balm og en mousse til mine krøller. Paul Mitchell har en ret god en, der dufter af kokosnød. Jeg prøver at holde mit look så naturligt som muligt om sommeren – især mit hår så det kan få lidt fred fra mit glattejern.”

Hvad skal du lytte til?
”Jeg elsker musik, og lytter helst til R’n’B og hip hop fra 90’erne eller 00’erne – og måske lidt dansk fløde.”

Hvad glæder du dig mest til?
”I starten af juni skal jeg på Northside med et par veninder. Vi skal have en masse god mad og drikke, og selvfølgelig høre en masse lækker musik. En af mine veninder bor i Århus, og jeg synes det er en virkelig skøn by, så jeg planlægger at blive der et par dage ekstra.”


Instagram @kristinevindahl

Suzana Janozova // Contributing Photographer

1.HENRIK VIBSKOV kjole, 2.ANASTASIA BEVERLY HILLS highlighter, 3.AVENE solcreme, 4.VANESSA SEWARD taske, 5.ANCIENT GREEK SANDALS sandaler

Hvor skal du holde sommerferie?
”Jeg elsker København om sommeren, så jeg glæder mig til at bruge en del tid her. Men der er også andre smukke steder, der venter på mig. Jeg skal besøge familie og venner i Holland, Tjekkiet og Slovakiet, og på roadtrip i Portugal i tre uger. Jeg kan slet ikke vente!”

Hvad pakker du i kufferten?
“Et udvalg af sommerkjoler er et must. Jeg er lidt af en fotonørd, så jeg pakker altid mindst tre kameraer (et DLSR, et analog og et undervandskamera), en selfie stick, en gimbal og en masse andet fotogear.”

Hvilke beauty produkter kan du ikke undvære?
“Jeg kan sagtens undvære makeup, men min lyse hud kan ikke undvære solcreme. Derfor tager jeg altid mindst én tube spf 50+ solcreme med på ferie. Selvom jeg godt kan undvære makeup betyder det ikke, at jeg rent faktisk gør det. For nyligt købte jeg Modern Renaissance paletten fra Anastasia Beverly Hills, og de varme toner er helt perfekte året rundt.”

Hvad skal du læse og lytte til?
“Sol og bølgebrus får mig til at længes efter noget letlæseligt litteratur som eksempelvis en krimi fra Jo Nesbø. Min musiksmag er ret så eklektisk, men for det meste lytter jeg til elektronisk og indie rock og det vil jeg også gøre denne sommer.”

Hvad glæder du dig mest til?
“At besøge nye steder, at tage billeder, arbejde med spændende mennesker og tilbringe en masse tid med min kæreste. Alt dette bliver kun endnu bedre, når man ikke behøver have handsker og regnfrakke på.”


Instagram @sjuloves

Mød Luelle, og se redaktionens feriefavoritter

Sommertid er ferietid, og her på Luelle redaktionen er sommerferieplanerne vidt forskellige. Fra roadtrip og interrail til storbyferie og familieidyl under sydens sol, klik dig gennem galleriet og se, hvor vores sommerferie går hen, hvad vi ikke kan undvære og hvad vi drømmer om at pakke med i kufferten.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.