Mismatch

Jeg har mange travle dage i øjeblikket, og kæmper lidt med at få tid til det hele. Blandt andet er jeg kommet om bord på et nyt og virkelig ambitiøst internationalt fashion-site, som snart launcher. Det er helt vildt spændende og jeg er bare en lille brik i et meget stort projekt, men jeg glæder mig til at kunne fortælle jer meget mere om det.

Et andet projekt jeg arbejder på i øjeblikket er lanceringen af Luelle Agency. Dette kommer jeg også til at fortælle meget mere om, men helt kort handler det om, at vi udvikler social media strategier for diverse brands og firmaer, og håndterer Instagram profilen. I sidste uge fik vi vores første store kunde på, så det er ret så fantastisk!

Og så til tøjet. Den stribede skjorte jeg har på er fra franske AMI, mens de ternede bukser er fra Second Female. Jeg har det ofte lidt svært med skjorter, fordi jeg hurtigt føler mig for fin i dem, men i et mismatch med et par ternede bukser bliver det straks mere interessant. Og så knapper jeg altid skjorten godt ned, så det bliver mere afslappet og mindre business.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.