Kitty, kitty, kitten heels

Uanset om man er til det eller ej, så kommer man ikke uden om kitten heels dette forår. Jeg elsker den lave hæl, men sådan har det ikke altid været. For bare et par år siden synes jeg det var noget af det grimmeste, og kunne absolut ikke se nogen ide i, at man skulle tage så lav en hæl på. Nu synes jeg det er så fint, og det helt perfekte valg af sko til et lidt drenget look.

Jeg skal til London næste måned og håber virkelig at få fingrene i de smukke Dior sko, der kun kan købes i butikkerne og ikke online. Suk. Og hvis det ikke lykkes så vil jeg i stedet købe de sorte fra The Row – og så også gerne et par i en opsigtsvækkende farve. The never ending shopping list…

Klik dig gennem galleriet til venstre, hvor jeg har samlet 12 af de smukkeste kitten heels lige nu.