AWAY taske,THE ROW X OLIVER PEOPLES solbriller, BOSE høretelefoner, VITRUVI essentiel olie

GANNI støvler, PATAGONIA jakke

KIEHL'S ultra facial cream spf 30, AESOP fabulous face cleanser, VINTNER'S DAUGHTER active botanical serum, TATA HARPER rejuvenating serum, DIRECT FLIGHT multi-tasking matcha dry shampoo, STELLA MCCARTNEY make-up pung

FOUNDRAE halskæde

Jen Rubio // Postkort fra Tofino

Hun har base i New York, og bruger mere tid i luften end de fleste. Amerikanske Jen Rubio er co-founder af kuffertbrandet Away, og alene i år checker hun ind i en lufthavn mere end 160 gange.

Omkring en time udenfor Vancouver i Canada ligger Tofino, og det er en af favoritdestinationerne, når den succesfulde entreprenør har brug for et break i en travl hverdag.

Hvor bor du?

“Jeg elsker at bo på The Wickaninnish Inn. Hotellet har den mest fantastiske udsigt, en skøn restaurant med en farm-to-table menu, et godt udvalg af vine og et spa med en vidunderlig dampgrotte. Hver dag starter jeg med at gå til Chesterman Beach, hvor surfere samles året rundt.”

Hvad pakker du?

“Et par hikingstøvler, en Patagonia regnjakke, leggings fra Outdoor Voices, og en masse strikbluser til de kølige morgengåture på stranden.”

Hvad shopper du?

“For nyligt købte jeg et smukt keramisk serveringsfad og en coffee-table book fyldt med naturbilleder fra den nordlige stillehavskyst. Begge var gaver til en ven og jeg fandt dem i butikken Merge i Tofino – en konceptbutik, der sælger et kurateret udvalg af bøger, beauty, kunsthåndværk og tøj.”

Hvad har du med i toilettasken?

“Min beautyrutine er den samme, når jeg rejser som når jeg er hjemme, og derfor har jeg altid mine yndlingsprodukter med i rejsestørrelse. Jeg bruger en cleanser fra Aesop, Tata Harpers Rejuvenating Serum samt Illuminating Moisturizer, en tørshampoo fra IGK, solcreme fra Kiehl’s og ansigtsolien fra Vintner’s Daughter.”

Bedste tip til afslapning?

“Start dagen med en yogaklasse inden morgenmaden, og brug eftermiddagen på at surfe indtil solen begynder at gå ned.”

Det bedste minde?

“I sommers tilbragte jeg en lang weekend i Tofino med et par veninder, hvor vi fejrede min fødselsdag. Det var både sjovt og afslappende, og jeg fik vist dem mine mange favoritsteder på øen. Vi udforskede Clayoquot Sound, hikede og drak et par glas vin for meget efter middagene på The Pointe Restaurant. Om muligt, er de blevet ligeså besatte af Tofino som jeg er.”

Følg Jen på Instagram @jennifer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.