imedeen1

imedeen2

En tablet til forskel

(sponsoreret) Vi drømmer alle om en smuk hud – både indeni og udenpå, og jeg behøver næppe nævne vigtigheden af en sund og varieret kost, træning og en effektiv hudpleje. Inden jul fik jeg scannet min hud hos Imedeen, og scanningen viste, at min hud godt kunne have det lidt bedre – under overfladen.

Scanneren måler niveauerne af kollagen, elastin og fugt i huden ved hjælp af ultralyd, og giver dermed et ret præcist billede af hudens tilstand. Huden har desværre mange fjender, og nogle af de værste er UV-stråler, sukker og stress, der alt sammen er med til at producere de skadelige frie radikaler. Jeg bruger solcreme i ansigtet hver dag, men gamle solskader kan være svære at slippe af med. Jeg spiser uden tvivl alt for meget sukker, sidder mange timer foran computeren hver dag, og i perioder stresser jeg også alt for meget.

Men kan en lille pille virkelig være med til at forbedre min hud indefra? Det har jeg sat mig for at teste, og resultatet deler jeg med jer om et par måneder. Lige nu har jeg været i gang med forløbet i omkring 3 uger, og jeg synes faktisk at min hud virker mindre tør – især på benene. Jeg valgte DermaOne, der bekæmper de første ældningstegn ved at styrke huden indefra og skabe en bedre fugtbalance, hvilket forhåbentligt også giver et synligt resultat udenpå min hud. Jeg krydser fingre for mere glød og mere spændstighed.

Fortsættelse følger… Og indtil da kan du læse mere om Imedeen lige her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.