Video: Julegaver der hitter

Så er der en ny video på min youtube kanal, og den her gang handler det om julegaver! Kig med, hvis du mangler et par gode ideer – enten til dig selv eller dine kære. Jeg har nemlig fundet frem til 5 lækre sager, der helt sikkert vil v’kke glæde under det juletræ jeg skal danse rundt om juleaften.

Og jeg bliver simpelthen så glad og taknemmelig, hvis I vil følge min youtube kanal. Det kræver kun et enkelt klik, og I kan gøre det lige HER.

Tak <3

Og tak til Ellos for lån af deres smukke showroom.

There’s a new video on my youtube channel, and this time it’s all about finding the perfect gift for Christmas! Have a look if you still haven’t found the perfect gift for yourself or for someone you care about as I’ve carefully selected 5 amazing pieces that will for sure evoke joy under the Christmas tree.

And don’t forget to subscribe to my channel – you have no idea how happy it’ll make me <3

Thank you!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 1. Hej

  Fantaske ideer til julegaver

  Har selv sat den trådløse højtaler og børsten på min ønskeseddel i år <3

  Jeg kunne også godt ønske mig den fantastiske sofa, som du sidder i i indslaget – ved du, hvilket mærke den er fra…

  Med kærlig decemberhilsner

  Gitte