Et strejf af rødt

(sponsoreret) Jeg går ikke så tit i sort fra top til tå, men når jeg gør, så kan jeg godt lide at tilføje nogle accessories, der bryder looket. Som her, hvor den røde clutch fra Skagen gør outfittet lidt sjovere. Clutchen er faktisk en pung, men den røde farve rammer plet. Skagen laver også en virkelig pæn clutch i samme farve, som jeg ville elske at eje!

Frakken er fra FreeQuent og en favorit i min garderobe med dens herre-inspirerede look. Den er ulden, men kræver en tyk strik og et stort tørklæde, hvis den skal holde kroppen varm på de kolde vinterdage. Til gengæld bliver den helt perfekt til det tidlige forår, hvor jeg vil bruge den med et miniskirt og et bælte i taljen inspireret af Isabel Marant.

Har I fået købt alle julegaverne? Jeg skal egentlig ikke give så mange i år. Min mand og jeg har aftalt at vi i stedet giver pengene vi ville have brugt på julegaver til hinanden til en hjælpeorganisation. Dog mangler jeg lige en enkelt til min far, men den køber jeg i morgen og så er jeg næsten klar til juleferie.

(sponsored) I rarely dress in black from head to toe but when I do, I love to add an eye-popping accessory. Like in this look where the red Skagen purse makes the look so much more interesting. Actually the clutch is a purse but the red colour is truly the perfect shade of red. When browsing Skagens online store I also noticed this red clutch, which I would love to add to my wardrobe. So good!

The coat is from FreeQuent and a favourite piece in my wardrobe with its mannish look. It’s woollen but you’ll need a big sweater and a scarf if you want it to keep you warm through Winter. However it will be absolutely perfect in early Spring and I’ll wear it with a miniskirt and a waist belt inspired by Isabel Marant.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.