EA1

ea3

ea2

ELIZABETH ARDEN advanced ceramide capsules daily youth restoring serum

 

En opdateret klassiker

Nogle produkter er så gode, at de ender som klassikere. Neglelakken Rouge Noir fra Chanel er et af dem. Elizabeth Ardens gyldne kapsler er en anden, og jeg husker dem tydeligt fra min barndom. Den fine krukke havde en fast plads på min mors badeværelseshylde, og jeg synes de var noget af det mest fascinerende. 20 år senere er jeg selv begyndt at bruge dem, og næste generation af Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum er netop landet i butikkerne -og det er naturligvis i en endnu mere effektiv formel.

Det er vigtigt for mig at holde min hud sund og smuk. I mine teenageår døjede jeg en del med acne, og måske derfor betyder det meget for mig at min hud altid viser sig fra dens bedste side. Jeg har ikke perfekt hud, og de første linjer har for længst vist sig. Det gør mig dog ikke noget, så længe den har glød og ser sund ud. I den nye udgave af de gyldne kapsler fra Elizabeth Arden har ingredienserne fået en højere koncentration, ligesom der også er blevet tilføjet nye ingredienser, der i kombination genopbygger og styrker hudens produktion af kollagen samt hjælper huden med at bevare fugtniveauet. Resultatet er mindre fine linjer, og en fastere hud med en finere struktur.

Jeg bruger en kapsel morgen og aften – og smører både ansigt og hals ind i serummet. Den lille smule jeg har i overskud smører jeg på mine håndflader, hvor huden er ekstra udsat. Den tager lidt længere tid om at trænge ind i huden sammenlignet med andre serummer, men til gengæld fornemmer jeg en forskel med det samme. Jeg føler virkelig min hud bliver fyldt med fugt, og får en smuk glød.

I uge 8 skal du gøre dig selv – og din hud – den tjeneste at tage forbi Magasin, hvor du hos Elizabeth Arden kan få en virkelig skøn opstrammende behandling – helt gratis. Behandlingen hedder Tone It Up, og den går ud på, at små strømimpulser (don’t worry, det gør ikke ondt) sendes gennem huden, og giver ansigtsmusklerne og bindevævet en mini workout, som toner og giver hele dit ansigt et løft. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Behandlingen er helt klart et besøg værd – og du kan selvfølgelig få lagt en smuk makeup efterfølgende, hvis du skal videre i byen.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.