En multifunktionel favorit

Multifunktionelle produkter hitter, og denne her skal du kende.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker multifunktionelle produkter, og nu har jeg fået en ny favorit. Calm Balm02 fra danske Karmameju vandt i 2010 en pris ved Danish Beauty Awards, så den har efterhånden en del år på bagen, men hos mig er den ny. Faktisk er det først for nyligt, at jeg har prøvet et par af Karmamejus produkter og det på trods af, at jeg har været skønhedsredaktør på Costume i flere omgange og jo ellers er stor tilhænger af naturlig men effektiv hudpleje.

Og effektiv er den. Jeg bruger den på mine læber og neglebånd, men den kan lidt af det hele og vil efter sigende også gøre underværker for dine hårspidser eller tør hud på kroppen eller fødderne, ligesom den kan bruges til at give shine på kindbenene eller endda som en lindrende og fugtgivende natmaske.

Ligeså meget som jeg elsker multifunktionelle produkter, ligeså meget elsker jeg rejsestørrelser. Calm Balm02 fås både i stor (90 ml) og i en praktisk rejsestørrelse (20 ml) som jeg altid kan finde plads til i tasken. Og det bør du også gøre.

Karmameju kan købes hos Magasin eller på mærkets egen webshop her.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.