Ceramider på kapsel? Din hud vil takke dig

(sponsoreret) En smuk hud skal også plejes indefra, men en god hudplejerutine hjælper huden med at bevare sin glød, og styrker hudens fasthed og giver den en mere jævn overflade.

Jeg renser min hud både morgen og aften, og er også blevet god til at forkæle den med dybderensende og plejende masker flere gange om ugen. Jeg beskytter min hud med solcreme stort set hver dag, og er stor tilhænger af opkvikkende og fugtende face mists. Jeg bruger både ansigtsolier og cremer, og så giver jeg min hud ekstra næring med en serum, som altså i øjeblikket er den nye Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden.

Elizabeth Arden var den første til at lancere de såkaldte ceramide kapsler for 25 år siden, og de var en succes lige fra brgyndelsen. Flere mærker er siden fulgt efter, men ingen af de andre har formået at skabe et så ikonisk produkt som Elizabeth Arden, og nu har de gyldne kapsler fået en opgradering. Nye ingredienser er blevet føjet til formlen, mens flere af de eksisterende har fået en højere koncentration, hvilket kun gør dem endnu mere uundværlige derhjemme på badeværelseshylden.

Ikke så overraskende så indeholder ceramide kapsler ceramider, og nu bliver det lidt nørdet. Ceramider er en lipid som sammen med fedtsyrer og kolesterol styrker hudens fugtbarriere, og det er med til at gøre din hud mere strålende og ungdommelig at se på. I løbet af 30’erne mister huden omkring 40% af ceramiderne, og det kan altså føre både rynker, en ujævn og trist overflade samt mindre fast hud med sig. De gyldne dråber fra Elizabeth Arden indeholder tre forskellige ceramider, som beskytter din hud mod fugttab og som også eksfolierer huden og giver den en finere struktur. Derudover indeholder serummet blandt andet A-vitamin, der styrker kollagendannelsen i huden og gør den mere fast, søfennikel-ekstrakt, som styrker cellefornyelsen samt tsubakiolie, der forbedrer elasticiteten i huden. Som noget nyt er der også kolesterol i serummet, og det beskytter din hud mod fugttab.

Jeg har endnu ikke mange linjer, og ingen dybe rynker. Til gengæld har jeg både urenheder og pigmentforandringer. Og strukturen i min pande kunne da også være mere fin og ensartet. Da jeg gik i gang med at teste kapslerne valgte jeg derfor at fokusere på fugtbalancen i min hud, fastheden og på strukturen, da jeg fornemmede at jeg ville have svært ved at bedømme, hvorvidt jeg ville kunne se en før/efter forskel på linjerne i min hud. Jeg har nu testet Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden i en måneds tid og forskellen er helt ærligt ikke til at tage fejl af. Overfladen er blevet glattere og min hud har fået en meget finere struktur. Og så er de tørre områder (kinder, næse og hage) som jeg har døjet med gennem vinteren endelig væk!

Som du nok kan fornemme er jeg temmelig begejstret for ceramide kapslerne. Jeg har brugt dem hver aften og også de fleste morgener på nyrenset hud. Om morgenen altid med en beskyttende dagcreme ovenpå, mens jeg om aftenen af og til bare har brugt serummet sammen med en face mist og ikke andet. De giver nemlig masser af fugt, og en klog dame sagde engang til mig, at det er godt at lade sin hud ånde om natten ved kun at bruge et serum.

HUSK i øvrigt, at det er i denne uge, at du hos Elizabeth Arden i Magasin kan få en opstrammende ansigtsbehandling helt gratis. Læs mere om den her.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.