Det man ikke ser

(sponsoreret) I husker måske, at jeg inden jul fik scannet min hud hos Imedeen, og at scanningen viste, at min hud godt kunne have det bedre. Min hud er meget lys, men bortset fra da jeg var lille, hvor solcreme ikke var noget man gik specielt meget op i, har jeg altid været god til at passe på min hud. Desværre er solen jo bare ikke hudens eneste fjende og også stress og forurening er med til at producere de skadelige frie radikaler, der svækker og ælder huden og gør den både trist og træt at se på.

Jeg kunne ikke løbe fra scanningsresultatet, der placerede kvaliteten af min hud et lille stykke under middel, og hvor cremer arbejder i hudens øverste lag (epidermis) arbejder Imedeen i hudens midterste lag, dermis. Der skulle altså mere end en god creme til at ændre situationen, og Imedeen anbefalede mig at starte på Derma One, der styrker huden indefra og bekæmper de første ældningstegn. Og selvom Imedeen arbejder i det midterste lag af huden, vil resultatet ofte også vise sig på hudoverfladen. Og det var da også her jeg fornemmede den første forskel. Mine ben, og særligt skinneben, er altid ucharmerende tørre om vinteren, men efter bare et par uger på Derma One var de tørre ben væk og for første gang i jeg ved ikke hvor mange år, behøver jeg ikke smøre mine ben ind dagligt. For mig var det et ret tydeligt tegn på, at tabletterne kan et eller andet, men det jeg synes er allermest interessant ved Imedeen er den indvendige virkning. Det man ikke ser.

I sidste uge fik jeg min sidste scanning, og jeg var selvfølgelig virkelig spændt på resultatet. Når man får sin hudkvalitet scannet placerer computeren dig efterfølgende i enten det røde (under middel), gule (middel) eller grønne (over middel) felt, og ved den første scanning lå jeg i den øverste del af det røde felt. Målet var selvfølgelig at få mig op i det grønne felt. Og det lykkedes! Faktisk sneg jeg mig et godt stykke op i det grønne område, og det er altså efter kun 3 måneder med Derma One. I mit job som skønhedsredaktør på Costume tester jeg løbende et hav af cremer og andre beautyprodukter, og selvom jeg også mener at de gør en stor forskel, så har jeg virkelig fået øjnene op for, at skønhed starter indefra. Også den som man måske ikke lige kan se det med det blotte øje.

Læs meget mere om Imedeen HER.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.