WON HUNDRED blazer + trousers, NIKE sneakers, WOOD WOOD tee

All available at Zalando

Casual suiting

(sponsoreret) Jeg elsker kvinder i suits, men går sjældent selv i dem, fordi jeg hurtigt kommer til at føle mig en anelse for business. Det er jo egentlig fjollet for egentlig så handler det jo om, hvad man kombinerer det med. Et par sneakers og en T-shirt gør selvsagt udtrykket mere afslappet, mens et par heels og en camisole understreger den sexede power som et suit har.

Suitet fra Won Hundred kan gå begge veje, men det lidt grove materiale indbyder til en mere casual styling med et par hvide sneakers og en T-shirt. Bukserne har et virkelig godt snit, og jeg elsker at blazer og bukser er ligeså cool sammen som hver for sig så styling mulighederne er næsten uendelige.

Min stil er et miks af high street og high end, og jeg har det bedst, når jeg mikser de to. I sidste uge snakkede jeg lidt om det med Zalando, og det er der kommet et fint lille interview ud af. Her fortæller jeg også om, hvorfor jeg synes det er cool at mikse, mit bedste udsalgsfund og hvordan jeg gør mig klar på kun 10 minutter. Læs det HER.

God weekend!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.