skagen2

skagen3

skagen1

SKAGEN necklace, DESIGNERS REMIX dress, H&M blouse

Den sorte detalje

(sponsoreret) Kjolen er fra Designers Remix og en af mine favoritter i øjeblikket – selv med strømpebukser, som jeg jo ellers ikke er fan af. Jeg elsker det korte og boxy snit, og selvfølgelig den dybe V-udskæring, der gør kjolen en del sjovere. Følger I med på Instagram genkender I måske kjolen fra den anden dag, hvor jeg havde den på med en orange bluse, men i dag er outfittet en tand mere nedtonet med en sort silkebluse fra H&M og et helt enkelt Skagen smykke. Kæden med sort onyx er et af mine yndlingssmykker lige for tiden, og jeg synes den gør sig ekstra godt på en sort baggrund som her. Den anden dag havde jeg den på sammen med en chunky strik, og kontrasten mellem den glatte sten og den vamsede strik var også virkelig fin.

Jeg har en travl uge foran mig med pressemøder hver eneste dag…. Men først står den på en afslappende søndag.

Marie x

(sponsored) The Designers Remix dress I’m wearing is one of my favourite pieces to wear at the moment – even paired with tights which I’m usually not a big fan of I love the short and boxy fit, and of course the deep V-neck, which simply makes the dress more interesting. If you follow me on Instagram you’ll know the dress from the other day where I was wearing it with a bright orange top. Today I chose a more toned-down look and teamed the dress with a black silk top by H&M and a delicate piece of jewellery by Skagen. I really like the look of the black necklace against a black top – it’s elegant and though it’s not a statement piece you instantly notice it.

I’ve got a busy week ahead of me – lots of meatings and press events – but first, Sunday chill.

Marie x

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.