Den ideelle rejsepartner

Jeg er i Oslo til modeugen, der heroppe hedder Oslo Runway og foregår over to dage. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været i byen, men her er dritt kul! Jeg bor på Grand Hotel, og det er sådan en luksus, og ellers holder jeg til i stormagasinet Steen & Strøm, hvor de har indrettet en Style Lounge med tøj man kan låne, lækker mad og hårstylister. Jeg har en del deadlines i øjeblikket, og så er det altså rart at have et hyggeligt sted at arbejde imellem de mange shows.

Jeg slæber altid virkelig meget med i min kuffert, når jeg rejser, men jeg forsøger at have så lidt som muligt i min håndbaggage, så den ikke vejer meget. Min Zenbook 3 fra Asus vejer så lidt, at jeg seriøst næsten glemmer, at den er der, og det er helt perfekt on-the-go! Den connecter nemt og hurtigt til wifi (som den selv finder), hvilket også er et stort plus i min bog. Og fordi jeg ofte sidder med min laptop på skødet, når jeg arbejder, eller slapper af på hotellet om aftenen med serier er altså virkelig dejligt med en computer, der ikke bliver varm bagpå og som holder batteriet i mange mange timer.

Marie x

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.