Her er de 10 bedste håndcremer

Efterårets og vinterens køligere temperaturer er en udfordring for de fleste hænder. Du kommer langt med en nærende creme, der både plejer den udsatte hud på hænderne og de tørre neglebånd. Marie Hindkær giver sit bud på de 10 bedste.

“Jeg er endnu ikke stødt på et produkt fra Amazing Space som jeg ikke elsker, og denne er ingen undtagelse. Det første jeg bemærker ved cremen er den delikate og blide duft, og netop duftene er en af grundene til, at jeg har badeværelseshylden fyldt op med Amazing Space. Cremen er til både hænder og fødder, og udover at dufte himmelsk forkæler den din hud med nærende og antibakterielle essentielle olier fra rose, geranium og lavendel.”

AMAZING SPACE luxury lavender balm deep hand & feet treat

“Hvis du døjer med pigmentpletter på hænderne er hjælpen nær. Og ganske naturlig. Aromatic Repair & Brighten Hand Cream fra Aurelia indeholder sølilje, der lysner de mørke pletter, rød alge lindrer og beskytter, mens cassia senna planten giver timevis af fugt til huden - også selvom du vasker hænderne igen. Brug den mindst to gange dagligt på rene hænder.”

AURELIA aromatic repair & brighten hand cream

“Chanels håndcreme er ikke bare ualmindeligt pæn. Den er også virkelig god. Du skal kunne lide, at din håndcreme dufter (luksuriøst, naturligvis) men så får du også en håndcreme, der gør huden blød, mere ensartet at se på og med en næsten fløjsagtig overflade - og det selvfølgelig uden at fedte. Derudover styrker den også både negle og neglebånd.”

CHANEL la creme main

“Dette er en af de håndcremer jeg køber igen og igen. Den har en mild duft, og er fyldt med gode ingredienser som sheabutter, mandelolie, acai og aloe vera, der giver masser af fugt og pleje, modvirker ældningstegn og beroliger huden. Den er måske ikke den hurtigste til at trænge ind i huden, men den fedter ikke og jeg plejer at bruge ventetiden på at give mig selv en håndmassage.”

RUDOLPH CARE hand cream

“Efter en hård omgang rengøring, eller i perioder, hvor mine hænder føles ekstra tørre er håndcremen fra Kiehl’s et hit. Den har en lidt fed konsistens, så jeg foretrækker at bruge den om natten. Ikke fordi jeg synes den fedter, men fordi den nærmest lægger sig som en beskyttende hinde på huden. Og så kan jeg glæde mig til at vågne med bløde hænder og gennemfugtede hænder dagen efter. Min kæreste er i øvrigt også ret glad for den.”

KIEHL’S ultimate strength hand salve

“Prisen afspejler ikke altid kvaliteten, og det beviser håndcremen fra Bioderma. Det er en af mine absolutte favoritter, og til en pris, hvor alle kan være med. Duften er mild, og det samme er cremen, hvilket gør den effektiv til en sart eller sensitiv hud. Den trænger hurtigt ind i huden, og fedter ikke det mindste, og så giver den tilpas med fugt til både hænder og neglebånd.”

BIODERMA ultra repair dry and damaged hands & nails

“Håndcremen fra Jurlique har efterhånden en del år på bagen, og jeg husker at den allerede var en favorit i min gymnasietid. Og det er altså 16 år siden jeg blev student, gisp. Dengang var det rose min favorit, men i dag går jeg altid efter den beroligende lavendelduft. Håndcremen er ikke en bestseller for ingenting. Den trænger hurtigt ind i huden, beskytter og giver masser af fugt.”

JURLIQUE lavender hand cream

“Hvis min mormor var fransk og stadig levede ville hun dufte som denne creme. Den er varm og pudret, og har en ret så fantastisk konsistens. Næsten som flødeskum. Vitamin E og A, honning og hvedekimsolie plejer huden, og giver den masser af fugt og næring. Ligesom håndcremen fra Kiehl’s trænger den ikke ind i huden lige med det samme og derfor foretrækker jeg at bruge den lige inden sengetid - både på hænder og fødder.”

MARIO BADESCU special hand cream with vitamin E

“Dette er endnu en af de håndcremer jeg køber igen og igen – og oftest er det som en praktisk rejsestørrelse i lufthavnen, når jeg til min skræk opdager, at jeg har glemt at få en håndcreme med hjemmefra. Hand and Nail Treatment Cream fra Clarins har en lidt pudderagtig duft (den er jo ikke fransk for ingenting) og jeg elsker den for at trænge hurtigt ind i huden, give fugt uden at fedte og for at styrke mine negle og neglebånd.”

CLARINS hand and nail treatment cream

“Hvis du er på udkig efter en håndcreme med anti-age er denne en af de bedste. Den indeholder retinol 8 – et effektivt A-vitamin kompleks, der kan prale med at være hele otte gange mere effektivt end standard retinol. Og det er altså ikke så lidt. Hand serum fra svenske Verso mindsker de fine linjer og pigmentpletter, og virker generelt opstrammende på hændernes sarte hud. Brug den hver morgen, og inden du smutter i seng."

VERSO hand serum

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.