glitter1

glitter3

glitter2

glitter4

CUSTOMMADE top, RE/DONE jeans, MULBERRY bag, CELINE shoes

Hverdagsglitter

Dagene er fløjet afsted de sidste par uger. Vi flyttede kort før nytår fra vores lejlighed på Østerbro til et lille charmerede hus i indre by, og jeg elsker det. Vi er langt fra kommet på plads, men jeg glæder mig til at vise det frem når vi forhåbentligt er kommet på plads om en måned eller to. Jeg er ellers efterhånden temmelig vant til at flytte, men den her gang har det bare virkelig trukket tænder ud. Men det føles rigtigt, og jeg føler mig allerede mere hjemme her end jeg gjorde i lejligheden på Østerbro, hvor jeg aldrig helt faldt til. Og så er det den største luksus at have en lille have når man har to hunde og en to-årig. Det bliver en god sommer.

Nå, men midt i det hele fandt jeg også endelig et nyt kontor, hvor jeg sidder de dage jeg ikke er på Costume. Det ligger lige om hjørnet fra vores nye hjem, så det kunne ikke være bedre. Og så deler jeg med min gode veninde Lily, der har webshoppen My Leontine (og som i øvrigt også er min nabo). Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer begge steder frem, når jeg altså engang har fået indrettet dem.

Og så videre til outfittet. Jeg har en svaghed for pailletter og glitter, og er vild med blusen fra Custommade, der er perfekt med denim – hvad enten det er et par jeans til hverdag eller et miniskirt til fest. Jeg havde den også på til en fest i december sammen under en lang sort stropkjole, og det var virkelig fint.

Marie xx

Time is flying, and my life have been a whirlwind lately. The day before NYE we moved into a charming little house in the middle of Copenhagen. Moving is a bitch but I seriously couldn’t believe our luck when we were offered the place a few months ago. It’s so lovely here, and there’s even a garden for Oskar and the dogs to play in. No grass, though. I can’t wait to show you my new home once we’ve settled in!

Also I finally got a nice office (just around the corner from our new house), where you’ll find me when I’m not at Costume. I share the space with my dear friend Lily who’s got the most amazing online store, My Leontine (plus she’s my neighbour) so 2017 looks pretty good to me.

And then to the outfit! I’ve got a soft spot for sequins and glittering pieces, and I really love this sequinned top by Custommade. It goes so well together with denim whether it being a miniskirt for a night out or boyfriend jeans for everyday. I also wore it at a party back in December layered with a strappy dress, and I loved the look.

Marie x

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.