“Min all-time favorit taske, og mit elskede Stormtrooper iPhone cover. Jeg elsker den orange taske og bruger den hverdag. Coveret købte jeg en dag jeg gik ind i Disney butikken på Strøget. Jeg skulle egentlig ind og kigge efter en gave til min kærestes nevø, men jeg faldt over det her helt fantastiske cover og måtte eje det.” 

Taske fra Ganni.

Strik og bukser fra Ganni.

“Stormtrooper uret er en fødselsdagsgave til min kæreste, mens jeg har købt den anden på et lille lokalt marked i Sydfrankrig.”

Solbriller fra Céline og Ganni.

“Min favorit badedragt.”

Badedragt fra Ganni.

Bukser og bluse fra Ganni.

“Min kæreste hader den lyserøde nisse, men jeg synes han er skøn og en sjov lille gimmick. Jeg købte den i Frankrig på et loppemarked som jeg altid besøger, når jeg er i Sydfrankrig med familien om sommeren. Jeg har en lille tendens til at købe nogle lidt sjove figurer til vores lejlighed.”

Taske fra Ganni.

“Øreringen har jeg købt sammen med min barndomsveninde. Vi går tit en søndagstur, og nogle gange er vi heldige, at der er et par butikker åbne. En dag fandt vi dette sæt øreringe, og valgte at dele det op, så vi fik en hver.”

“Strik i alle regnbuens farver, der redder mig, når Danmark bliver kold.”

Strik fra Ganni.

Sko fra Ganni og Vans.

“Telefonen er en af mine personlige favoritter. Jeg købte den for mange år siden i St. Tropez, hvor jeg var på ferie med min familie. Faktisk var det min far, der fandt den her lille butik fyldt med sjove gadgets, og jeg måtte bare eje telefonen. Jeg har ikke kunnet skille mig af med den, og så bærer den også på et sjovt og personligt minde for mig.”

“Mickey Mouse figuren var købt som et legetøj til min kærestes nevø, men nu er han blevet en fin del af vores små figurer rundt omkring i lejligheden.”

“Jeg fik den mega seje Stormtrooper figur af min kæreste, da vi havde været sammen i 5 år. Han havde fundet den i England og fik den fragtet til Danmark. Sådan en gave er for mig lige så fed som en ny taske.” 

Kjole og sko fra Ganni.

Closet Confidential // Stine Korsgaard Erhardtsen

Som PR Coordinator og Showroom Manager for Ganni er det ikke så overraskende at garderoben er fyldt op med en misundelsværdig mængde Ganni, men en smule overraskede bliver vi alligevel, da vi træder ind i Stine og kærestens skønne lejlighed på Østerbro. Midt imellem designermøbler og vintage fund får vi nemlig øje på Stormtroopers, Mickey Mouse og andre sjove figurer, og de er med til at give hjemmet både personlighed og humor. Stine er nemlig ikke bange for at skille sig ud fra mængden, heller ikke når det kommer til hendes personlige stil, hvor farver og prints mikses og matches, men bæres med en sådan selvsikkerhed, at det altid virker.

24-årige Stine Korsgaard Erhardtsen har en ubesværet og legesyg tilgang til mode, og hendes stil afspejler i høj grad hendes sprudlende og glade humør, som det er svært ikke at blive både draget og smittet af. Og heldigvis for det.

Din stil i 3 ord?

“Sjov, farverig og kejtet.”

Hvad har du det bedst i?
“Min far har altid lært mig, at alting ikke behøver være så perfekt, og det synes jeg min stil afspejler. Leg med dit tøj og sæt det sammen på besynderlige måder, men sørg for, at du føler dig tilpas. Jeg har det selv bedst i løst og lidt sjovt tøj, og kan godt lide at tage lidt pis på tingene.”

Hvad kommer vi aldrig til at se dig i?
“Et par sorte stramme jeans og en cropped top.”

Hvor finder du din inspiration?
“Jeg finder rigtig meget inspiration på Instagram, og synes især at Blanca Miro er skøn. Hun skiller sig ud med sin stil, og giver et twist til både feminine kjoler og slidte T-shirts. Veronika Heilbrunner er også helt fantastisk, men faktisk bliver jeg også virkelig inspireret af hverdagens piger i København. Her er en stort diversitet af personligheder, og her er plads til alle stilarter.”

Hvad er det vigtigste item i din garderobe?
“Det hele. Jeg kan ikke nævne en specifik style, men om vinteren kan jeg ikke undvære mine strik fra Ganni. De er håndstrikkede og farverige. Om sommeren kan jeg derimod ikke undvære mine afklippede Levi’s shorts.”

Hvad shopper du på budget?
“Helt ærligt så shopper jeg faktisk ikke så meget. Jeg forsøger at spare lidt alle vegne, og er måske lidt af en Onkel Joakim. Skal jeg nævne en ting må det være sneakers. Jeg bruger størrelse 36, og derfor kan jeg ofte passe børnesko. Og der kan man altså spare en hel del.”

Hvad tager du typisk på til fest?
“For mig er et festlook det samme som et hverdagslook – det skal bare dresses op på en anden måde. Tøj er ikke lavet til en bestemt begivenhed, men skal passe til alle begivenheder.”

Hvilket item i din garderobe redder altid en tøjkrise?
“Hvis jeg står en morgen og slet ikke kan finde ud af, hvad jeg skal have på tyer jeg ofte til noget loose. To ting der altid redder mig er mine leopardbukser og maxikjoler, som altid bare er flatterende.”

Hvilket item vil du aldrig skille dig af med?
“Mine smykker. Jeg har en ring som er et arvestykke fra min mor, der havde fået den af sin mor. Jeg har også et par øreringe fra Sophie Bille Brahe, som jeg har fået af min familie i gave. Dem skiller jeg mig heller aldrig af med. Mange af mine ting er fyldt med sjove minder, og de kan ikke erstattes.”

Din stil er både legesyg og farverig. Hvad er dit bedste stylingtip?
“Tag altid det tøj på som du føler dig bedst tilpas i. En selvsikker og tilpas kvinde stråler og det smitter af på stilen. Giv dit outfit et spræl af farver eller leg med silhouetter, som gør det hele lidt sjovere. Livet er for kort til at forsøge at være noget som man ikke er.”

Hvad står øverst på din shoppeliste lige nu?
“Mange ting. Jeg kunne godt tænke mig at investere i et nyt smukt smykke til mig selv. Eller en lækker ferie til et eksotisk sted.”

Følg Stine på Instagram @stundse

Billeder af Zuzana Janosova @sjuloves

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.