”Jeg elsker rød, og jeg elsker en god strik, et par mom-jeans og farverige støvler. Hele vinteren manglede jeg et par røde mom-jeans, så jeg gjorde mit for at overtale designteamet hos Envii om at lave et par. De er i butikkerne nu.”

”Lampen er en speciel edition PH lampe i kobber, som jeg fik af mine forældre, da jeg blev bachelor for nogle år siden. Jeg har arvet en kærlighed til lamper fra min far, og jeg elsker denne, fordi den er unik, men samtidig klassisk og tidløs. Kobberet ændrer sig hele tiden i farven, hvilket er med til at gøre den så speciel. Solbrillerne er mit yndlingspar fra Kaibosh, og støvlerne er fra Notabene. Foruden lak og farverige sko, elsker jeg også støvler med en anderledes hæl.”

”Et klassisk eksempel på et mix af en feminin nederdel med en casual strik og et par sneakers. Nederdelen er lidt anderledes i forhold til, hvad jeg normalt går med, men jeg kan godt lide space temaet. Uret er min fars gamle ur. Jeg kan bedst lidt store herreure, som for mig er et klassisk og tidløst valg. Skænken har jeg fået af min gode veninde. Det var egentlig meningen, at jeg vil male min blå væg lyserød, men jeg bliver ved med at holde lidt af den farve.”

Strik fra Mango, nederdel fra Envii og sneakers fra New Balance.

”Mine yndlings-slippers er fra Notabene, og de er et must både forår og sommer. Striktrøjerne er fra Envii, tasken er fra Samsøe & Samsøe, og vasen er fra Notre Dame.”

Strik og T-shirt fra Envii. Taske fra Saks Potts.

”Dette outfit afspejler virkelig min stil. Jeg er vild med blazere og bruger dem meget til både hverdag, og når jeg skal ud. Jeg kan godt lide at have en lukket blazer på med jeans og stiletter, når jeg skal ud, mens jeg til hverdag oftest bruger blazeren med en T-shirt, jeans og sneakers.”

Sofie i blazer fra H&M og jeans fra Levi's.

Stiletter fra Notabene og støvler fra H&M.

”Ligesom jeg har en stor kærlighed til laksko, har jeg det også til laktasker. Disse tre er mine favoritter og jeg bruger dem jævnligt. En taske kan redde ethvert outfit, så den må godt larme lidt og have en praktisk størrelse. Mit næste taskekøb skal være en kontrast til dem jeg allerede har, og jeg har kig på Puzzle tasken fra Loewe. Gerne i en beige eller brun farve, da jeg mangler en mere nedtonet hverdagstaske.”

Tasker fra Gucci, Mulberry og Comme des Garçons.

”Lakstøvlerne fra Zara er helt klart nogle af mine favoritstøvler. De er virkelig komfortable at have på, og højden er perfekt til hverdag. Og så larmer de ikke alt for meget.”

Støvler fra Zara og hårelastikker fra Envii.

Top og jeans fra Envii. Sko fra Urban Outfitters.

Et udvalg af beauty-favoritterne og makeuppung fra Saks Potts.

”Sko, sko, sko. Jeg elsker sko, og særligt dem i lak. Jeg bruger mest mine farverige støvler til de mere casual og nedtonede outfits, da jeg hurtigt kan synes, at det bliver for voldsomt med alt for mange farver, strukturer og materialer.”

Støvler fra H&M og Zara.

Closet Confidential // Sofie Niebuhr

Hvem: Sofie Niebuhr

Hvor: Vesterbro

Hvad: PR & Marketing Manager hos Envii

Et blik i 27-årige Sofie Niebuhrs garderobe afslører med det samme, at hun er ret vild med sko. Og de skal helst være i lak. Hun har et stilsikkert øje til denim, high-street fund og danske Envii, der ikke så underligt fylder en hel del i garderoben på Vesterbro. Hendes stil er enkel, men med et sporty og feminint twist, og så lader hun sig ikke afskrække af stærke farver.

Hvordan vil du beskrive din stil?

”Basic med et sporty, feminint og farverigt twist.”

Hvor finder du din inspiration?

”Jeg finder meget af min inspiration i gadebilledet, gennem mit arbejde, på rejser og på de sociale medier.”

Har du et stilikon?

”Jeg har mange, og det kan ændre sig i forhold til humør og sæson. Men jeg bliver altid inspireret af Camille Charrière, María Bernad og Hanna M.W.”

Hvor shopper du?

”Grundet mit arbejde består meget af min garderobe af Envii, men jeg kan godt lide at supplere med vintage fund, samt et miks af high-street og high-end. Jeg elsker at gå i Episode og Magnolias Luksus 2ndhand i København, og hvis jeg er i Paris er der rigtig mange fine vintage butikker i Marais-kvarteret. High-street shopper jeg mest online hos Zara, Mango, Topshop og H&M.”

Hvad har du typisk på til hverdag?

”Jeg går sjældent i helt sort, selvom jeg synes det er både smukt og klassisk. Et typisk hverdagsoutfit for mig er et par jeans med en blazer eller skjorte og gerne tilsat et par farverige støvler eller et par New Balance sneakers.”

Hvad er dit bedste styling tip?

”Jeg kan rigtig godt lide mikset af sporty og feminin. Derfor vil jeg altid sætte et par sneakers til en kjole eller nederdel, og omvendt style et par jeans og en tee med en blazer eller et par høje støvler. Vigtigst af alt er, at det afspejler din personlige stil og passer til din figur.”

Hvad redder dig altid fra en tøjkrise?

”En blazer eller en god strik.”

Hvilket item i din garderobe betyder mest for dig?

”Mine vintage fund er klart dem, som jeg vil være mest ked af at miste, da de er uerstattelige. Jeg har eksempelvis en utrolig fin minkpels fra en vintage butik i New York, som jeg elsker og nødigt vil skille mig af med. Derudover nogle smykker som jeg har fået af min familie. De betyder meget for mig.”

Hvad er øverst på din ønskeliste?

”Lige nu står Loewes ‘Puzzle bag’ øverst på min ønskeseddel.”

Hvilken tendens tror du på lige nu?

”Uden tvivl sæsonens western-tendens. Og prikker. Vi vil også fortsat se meget til tern og suits, samt slå-om-toppe, slå-om-nederdele og slå-om-kjoler.”

Hvilken persons stil beundrer du?

”Det må være Camille Charrière.”

Følg Sofie på Instagram @sofie_niebuhr

Billeder af Zuzana Janosova @sjuloves