Marie Jedig i Chanel blazer, bukser fra Saks Potts og sko fra Céline.

”Tasken her er lavet som limited edition i forbindelse med mit designsamarbejde med Markberg, og den blev faktisk kun produceret i to styk. En til mig og en til en giveaway."

Taske fra Marie Jedig x Markberg, hårbånd fra Gucci, øreringe fra Maria Black og lampe fra Flos.

Vintage Dior T-shirt og øreringe købt på eBay.

”Jeg købte først det brune par og blev så vild med dem, at jeg søgte alle vegne for at finde det sorte par. Jeg endte med at finde dem på Vestiaire Collective helt ubrugte, og jeg er vanvittigt glad for begge par.”

Støvler fra Louis Vuitton.

Pels fra Saks Potts.

Øreringe fra Chloé og Hermès.

”Jeg elsker min marengs-jakke, som min søster kalder den, fordi den er simpel i cut og farve, og alligevel er noget ganske særligt.”

Vintage Chanel dunjakke og lakfrakke fra Acne Studios.

”Jeg forelskede mig i disse sko langt forinden, at de blev mine og ventede helt strategisk på udsalget, før jeg slog til - og så fik jeg dem til halv pris."

Sko fra Mulberry.

”Uret gav jeg mig selv i gave for et par år tilbage efter et par veloverståede kampagner og hårdt arbejde i en længere periode.”

Ur fra Rolex, øreringe fra Louis Vuitton og vintage hårspænde.

”Solbrillerne fra Gucci havde jeg sendt mange misundelige blikke efter at have set dem på min veninde Sille, og da hun besluttede sig for at sælge dem, slog jeg til.”

Solbriller fra Céline, Loewe og Gucci.

Vintage Chanel jeans købt på Vestiaire Collective.

”Tasken er efterhånden blevet mit signaturitem, og jeg har den med mig næsten hver dag. Det var faktisk et impulskøb men åbenbart et virkelig godt et af slagsen.”

Taske fra Louis Vuitton og sko fra Prada.

”Lakskoene er virkelig et item, der høster mange komplimenter - jeg tror faktisk altid, at jeg bliver stoppet på gaden, når jeg har dem på, fordi folk vil vide, hvor de er fra.”

Pumps fra MNZ, sandaler fra Hermés, laksko fra Saint Laurent og reol fra Verner Panton.

Sandaler fra Prada og Chanel.

”To af mine mest populære items i min garderobe. Louis Vuitton jeans'ne er købt brugt, og er egentlig et nummer for store, men jeg elsker dem alligevel. Chanel jeans'ne købte jeg på en ferie i Paris, og selvom at de var sindssygt dyre, er de blandt mine bedste køb nogensinde.”

Jeans fra Louis Vuitton og Chanel.

Top fra Saks Potts, bukser fra & Other Stories, sko fra Marni og øreringe fra Maria Black.

Python bukser fra H&M Studio og ternede bukser fra Jaquemus.

”Mit designsamarbejde med Markberg er blandt mine største personlige sejre nogensinde - jeg er virkelig stolt af både designet og kampagnen.”

Taske fra Marie Jedig x Markberg og vintage Yves Saint Laurent top.

”Tasken havde jeg ønsket mig i et helt år, inden jeg tog mig sammen til at købe den. Den deler virker vandene, men jeg er helt vild med den.”

Taske fra Loewe, solbriller fra Folk & Frame.

Kjole fra Louis Vuitton og støvler fundet på eBay.

”Tasken fandt jeg nedsat med 70% i Kassandra, og den må derfor siges at være mit vildeste scoop i garderoben. Skoene er lavet i samarbejde med Gardenia, og er en nyfortolkning af deres klassiske pump.”

Taske fra Alaïa og pumps fra Marie Jedig x Gardenia.

Kashmirstrik fra Chanel.

Closet confidential // Marie Jedig

Marie Jedig er om nogen en cool cat. I en alder af bare 25 år har hun for længst slået sit navn fast, og livet som influencer har ført til både en bogudgivelse og flere succesfulde designsamarbejder. Hun har en stil, der er både personlig og inspirerende, og en garderobe, der indeholder de mest fantastiske fund fra modehuse som Louis Vuitton, Dior og Chanel. Men noget af det, der gør Marie til mere end bare en influencer og #girlboss med en ualmindelig god stil, er hendes charmerende personlighed som hun helt ubevidst forfører alle omkring sig med.

Vi har besøgt Marie i lejligheden i København, hvor vi kiggede dybt i hendes garderobe og fik os en snak om stil, tøjkriser og det ene item, som hun er ret sikker på, at vi aldrig kommer til at se hende i.

Hvad kendetegner din stil?

“Jeg er ret eksperimenterende og ifører mig altid det, jeg føler for på dagen. Derfor kan det være svært for mig at planlægge outfits, men til gengæld er jeg altid åben for inputs og siger aldrig aldrig.”

Hvor shopper du?

“Jeg elsker at finde secondhand og vintage fund på Trendsales og Vestiaire Collective eller i udlandet. Vestiaire Collective må klart siges at være favoritten og bliver næsten tjekket dagligt.”

Hvilke designere inspirerer dig?

“Phoebe Philo for at skabe minimalistisk og alligevel karakteristisk design, der nærmest tendenserer til at være kunst, og Nicolas Ghesquière for sin evne til altid at revolutionere tendenser med en kæmpe portion coolness.”

Hvilket item glæder du dig mest til at klæde dig i denne sommer?

“Velcro-sandaler. Jeg ejer det sejeste par i lak fra Chanel, og har netop investeret i et par fra Louis Vuitton. De er praktiske, behagelige og super cool.”

Hvad har du typisk på til hverdag?

“Det varierer meget, og er altid bestemt af humør. Førhen dyrkede jeg en slags uniform, men nu er eneste karakteristika, at jeg er iført jeans 5 ud af ugens 7 dage.”

Hvilket item i din garderobe redder altid en tøjkrise?

“Min stribede kashmirstrik fra Chanel har reddet mig gennem vinteren. Den er simpel, varm og lækker.”

Hvad er dit bedste budgettip?

“Jeg er vild med Topshop Unique og H&Ms Studio-kollektioner, som altid emmer af et sindssygt højt ambitionsniveau og designkvalitet. Dér får du virkelig noget for pengene.”

Flade sko eller hæle?

“Altid flade sko. Eller hæle, som er behagelige at have på. Har aldrig forstået stiletter.”

Hvad kommer vi aldrig til at se dig i?

“Man skal aldrig sige aldrig, men når dét så er sagt, så er jeg virkelig ikke til stiletter.”

Dit næste køb?

“Mit næste køb er et par jeans fra Louis Vuitton fra den nye kollektion, som jeg ved, jeg kommer til at bo i hele sommeren.”

Følg Marie på Instagram @mariejedig og på hendes blog Mariejedig.com.

Billeder af Zuzana Janosova @sjuloves

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.