Katten Holly sammen med taske fra Loewe.

“Mine smykker fra Orit Elhanati er mit kæreste eje. Jeg elsker hver og et og går med de fleste af smykkerne hver eneste dag. Smykker er for mig en af de bedste investeringer, da de kun bliver smukkere af brug og patina.”

Skjorte fra Anne Vest, bukser fra Saks Potts og strømper fra Balenciaga.

“Jeg har en svaghed for solbriller og har efterhånden også en større samling. Jeg har altid et par på mig, hvis solen nu skulle titte frem. Når det gælder solbriller må de ikke blive for klassiske - og disse er to af mine yndlings par. Jeg er vild med ‘skibrillen’ fra Acne Studios og den helt smalle 90’er cat-eye fra Balenciaga.”

“To af mine garderobe favoritter. Jeg elsker kombinationen af rød og hvid i øjeblikket. Trenchcoaten er fra et cool koreansk mærke designet af kæresteparret Steve & Yoni, og jeg er vild med de lidt anderledes detaljer, som hætten, det røde bælte og det oversize snit.”

Bluse fra Saks Potts og trenchcoat fra Steve J & Yoni P.

“Den hvide J.W. Anderson clutch er en ny tilføjelse til min garderobe. Generelt er jeg vild med mindre tasker og clutches, da det giver et feminint touch og ikke ser klodset ud som en stor taske kan komme til. Den hvide Off-White taske er købt i Colette i Paris – jeg blev øjeblikkelig forelsket i den gule rem sat sammen med det hvide.”

“Øreringen med vand opalen er endnu en Orit Elhanati favorit. Den er lige tilpas i størrelsen, så jeg både kan bruge den til hverdag, men også hvis jeg skal ud. Hoop øreringen med baroque perle er fra en limited edition kollektion fra Anni Lu. Jeg var ellers lidt tæt af perler indtil jeg så disse, og elsker perlens rå udseende og facon. Udtrykket bliver uperfekt og lækkert.”

Dyveke iført skjorte fra J.W. Anderson og bukser fra Saks Potts.

Blusen fra J.W. Anderson er min absolutte yndlingsbluse lige i øjeblikket. Den er skæv i udtrykket og helt sin egen med avisprintet og de håndmalede detaljer. Blusen fungerer perfekt til sorte trackpants og en blazer. Bæltetasken i velour fra Gucci er ny, og jeg elsker, at bæltetasken endnu engang er tilbage. Det er super praktisk og ser cool ud.”

“De blå Vetements støvler er mine yndlings gå-ud støvler. De sidder perfekt på foden, og jeg elsker den lidt skæve strømpe-effekt og gakkede lighter hæl. De er perfekte til at gøre en kjole eller nederdel mindre fin.”

“Jeg har en kæmpe svaghed for farvede tasker. De er perfekte til at give liv til et ellers enkelt outfit. Det er meget sjældent, at jeg falder for sorte tasker efterhånden. Jeg elsker formen på den grønne Balenciaga, og så er størrelsen perfekt. Nettet bruger jeg, når jeg rejser og de dage jeg har brug for at have en lidt større taske med.”

Tasker fra Balenciaga og Acne Studios

”Jeg startede med at købe J.W. Anderson støvlerne i sorte og har siden tilføjet dem i camel. Vetements er en anden favorit på sko fronten; jeg elsker deres skæve detaljer. Cowboystøvlen fra Vetements er jeg sindssygt glad for, fordi den går til alt. Lakstøvletterne fra Céline er nogle sæsoner gamle, men de sidder så godt på foden og er så behagelige at have på, så de bliver stadig fundet frem.”

Støvler fra J.W. Anderson, Vetements og Céline.

Dyveke i skjorte fra J.W. Anderson, bukser fra Saks Potts og strømper fra Balenciaga.

Hudplejeprodukterne fra svenske Lina Hanson er fantastiske. De er næsten 100% økologiske, irriterer ikke min hud og giver den fineste glød. Duften fra Loewe er en favorit lige i øjeblikket, den dufter mildt og feminint.”

“Loewe er de bedste, når det gælder clutches i cool farver og print. Den hvide med det røde robot motiv er en lidt ældre sag, mens den med fuglen er købt på Ibiza i sommers. Den er fra deres 'Paulas Ibiza'-kollektion – en kollektion dedikeret og skabt udfra et ikonisk Ibiza mærke. Den måtte jeg selvfølgelig eje, Ibiza og Loewe samlet i et – perfekt kombination.”

Støvler fra J.W. Anderson og Céline.

Closet Confidential // Dyveke Angelo

Hvem: Dyveke Angelo

Hvor: Klampenborg

Hvad: Indkøber & E-Commerce manager hos STRØM

Hun er indkøber og E-Commerce Manager for en af landets bedste butikker, og det kan tydeligt ses i garderoben, hvor mærker som Acne Studios, J.W. Anderson, Orit Elhanati og Anne Vest fylder en del. 37-årige Dyveke Angelo inspirerer altid med sin cool stil, hvor hun skaber en perfekt balance mellem det drengede og det feminine, og hvor sko, tasker og accessories gerne må være iøjnefaldende. 

Hvilke ord beskriver bedst din stil?

“Enkel, minimalistisk og med fokus på personlige detaljer.”

Hvilke designere er dine favoritter?

“Jeg elsker Acne Studios. De bliver ved med at forny sig og holder sig alligevel tilpas klassiske. Af danske designere har jeg en kæmpe kærlighed til Anne Vest. Hendes design er internationalt, og så elsker jeg hendes tilgang til pels. Alt hendes overtøj står hver sæson højt på min ønskeliste. Af udenlandske designere har jeg en svaghed for J.W. Anderson; hans design er skævt og helt sit eget, og jeg er vild med den måde han leger med mønstre, snit og farver. Til slut må jeg nævne Balenciaga. Det Demna Gvasalia har gjort for mærket er et mirakel, og jeg vil eje nærmest hele kollektionen gang på gang.”

Hvad shopper du igen og igen? Og hvad er din shoppestrategi?

Jeg har en kæmpe svaghed for farvede tasker, sko med detaljer og overtøj i det helt rigtige snit og materiale. Det er absolut det, der er mest af i min garderobe. Jeg har ikke en decideret shoppestrategi. I kraft af mit arbejde som indkøber og en årelang interesse for mode, har jeg efterhånden en ret god fornemmelse for, hvad jeg bliver glad for og hvad min egen stil er. Der er efterhånden langt imellem fejlkøb, og jeg lytter egentlig til min mavefornemmelse, der efterhånden sjældent tager fejl.”

Hvad har du typisk på til hverdag?

Et par track pants, hvid T-shirt, sneakers og en blazer. Det er komfortabelt, og jeg føler mig godt tilpas. Så kan jeg altid tilføje mine smykker, en farverig taske eller sko, så det ikke bliver for kedeligt.”

Hvilket item i din garderobe redder altid en tøjkrise?

Min biker skindjakke fra Acne Studios. Eller mine smykker. En skindjakke med de helt rigtige detaljer kan løfte et helt look og mine Orit Elhanati smykker kan gøre selv det mest enkle outfit spændende og mere feminint.”

Hvad er dit bedste budget tip?

Lige nu er jeg ret vild med oversize items, og mit allerbedste trick er at gå i din kærestes klædeskab. Herre-blazere og skjorter sidder perfekt, og så er det gratis. De dage jeg er lidt tom for ideer og synes min egen garderobe er kedelig, kigger jeg altid min mands klædeskab igennem og finder tit masser af items, jeg kan bruge.”

Hvad er god stil for dig?

Personlighed, detaljer og enkelhed. Jeg bliver altid inspireret, når man kan se, at stilen falder vedkommende naturligt. Jeg er altid til et enkelt look med masser af fokus på detaljer. Jeg er selv kæmpe fan af smykker og synes, at de kan være med til at skabe et personligt og mere feminint look.”

Flade sko eller hæle?

Helt klart flade sko eller sneakers til hverdag. Jeg kan hurtigt føle mig for stylet i høje hæle. Dog vil jeg altid vælge hæle om aftenen, eller hvis jeg skal ud, da man bare får pænere ben og en pænere holdning med hæle.”

Hvad kommer vi aldrig til at se dig i?

Noget der er for girly som eksempelvis en lille stram kjole. Jeg er klart til et mere androgynt look og bliver det for pænt, føler jeg mig ikke godt tilpas.”

Hvad er dit næste køb?

Lige nu går jeg og venter spændt og en smule utålmodigt på en lille ‘Cage hobo bag’ fra Paco Rabanne. Jeg så den første gang, da vi var på indkøb i deres showroom i Paris og blev med det samme forelsket. Jeg er vild med den re-branding Paco Rabanne har gennemgået, og lige netop deres tasker er særligt vellykkede.”

Følg Strøm Store på Instagram @stromstore

Billeder af Zuzana Janosova @sjuloves

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.