designers remix_giveawayLet’s kick off the new week with a giveaway! Designers Remix has been a favorite of mine for years, and some of my most treasured wardrobe staples come from this Scandi-cool brand. You never go wrong with the label’s boy-meets-girl look, and I love the ongoing play with silhouettes and fabrics.

Up for giveaway is this amazing dusty green coat with an oversized fit and dropped shoulders. The coat is a part of the new Resort collection and has a value of €430.

To enter the giveaway, simply:

1. ‘Like’ BLAMEITONFASHION on Facebook

2. Leave a comment with your name + size on this post (not on Facebook)

——

Giveaway ends on Sunday, Dec 21st. Winner will be announced via BLAMEITONFASHION’s Facebook.

HAPPY HOLIDAYS!

CHRISTMAS GIVEAWAY #3

473 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 1. Denne frakke har jeg været forelsket i lige siden jeg så den første gang. Jeg holder øje med Designers Remixs webshop hver dag fordi den skal klikkes hjem når den lander. Men tænk lige hvis jeg vandt den – det ville virkelig være den ultimative julegave!

  Jeg ville elske en str M/38.

  Glædelig jul 🙂

 2. Aaaaw, my favourite brand on one my most beloved blogs! And such a beautiful piece in a perfect special colour. I’d really love it in a S/36. Best wishes!

 3. That is THE perfect jacket! I have been wanted to buy it for such a long time now but I cannot affort it 🙁 So this is the perfect giveaway in historie of all giveaways. My size is a UK6, EU34

 4. Den er simpelthen så klassisk og smuk – det ville ikke gøre mig spor, hvis den kunne få lov at hænge i min garderobe! En størrelse EU38 ville være lige i øjet!

 5. I never ever compete in any competitions, But clicked on the post just because that coat is so beautiful. I am literally obsessed with it so when I realized I could win it I just had to write something… Would be sooo very happy to wear it<3

 6. ohhhh wow! that perfect cosy coat would be my first new one for years… and I would love it till the end of time ;).
  I’m an I’m UK 10 (EU 38/ US 6), just in case.
  all the best,
  l.

 7. oh my … the coat is looking absolutely amazing.. wouldn’t mind if it’s going to stay cold with this one :))) my size is gr. 34/XS

 8. Den er virkelig, virkelig fin. Lander den hos mig, vil den absolut blive årets bedste julegave. Ingen over og ingen ved siden af:)

 9. Ej, meeeennnneerrr du det? :O Elsker den jakke og den farve! Uha, elsker det minimalistiske, klassiske og lidt androgyne – så lækkert og den ser dejlig varm ud!:-)
  Tak for altid dejlig inspiration på din blog og så lækre giveaways! God jul og hvis heldet er med mig, er min str. 38 (M) 🙂

 10. This is such a nice and classic winter essential. I really need a new coat in a color that fits to everything. I love this one. Great giveaway! And your blog is so inspiring. 🙂
  My size is S/36.

  Greetings from Germany! <3

 11. I have been wanting a Deigners Remix coat in order to stay stylish and warm during these cold Montreal winters! I am a size M/38 🙂 Merry Christmas!

 12. Helt fantastisk frakke! Jeg ville elske at være så heldig at vinde, – det ville være den ultimative julegave at få! Jeg plejer at bruge str. 38 i Designers Remix. Glædelig jul til bloggen 🙂

 13. Love the colour, the oversize style and the dubbel buttons! would love to wear it to a nice pair of skinny jeans and black mid heel boots. Just perfect for spring, winter and autum. In other words, I would love tho wear this! My size in EU size is 38.

 14. Hej,

  Det er simpelthen den lækreste farve jeg længe har set. Åh jeg krydser fingre! Ville være min eneste julegave iår & SIKKEN en! Tror xl, btw…

 15. Det er den smukkeste frakke jeg længe har set! Jeg bliver mere og mere forelsket i den grønne farve og ønsker mig flere items i den smukke farve, så jeg krydser fingre for en laber frakke i small 🙂 Glædelig jul til dig ♡

 16. Den er noget af det smukkeste og aller øverst på min ønskeliste! Tænk hvis man kunne gå ind i 2015 med denne skønhed!! Håber virkelig

 17. Jeg har savlet over den lige siden de fik den hjem hos Youheshe for nogle få dage siden – Jeg er vild med det hele; Den virkelig smukke farve som adskiller sig fra hvad man ellers ser men alligevel kan gå til næsten alt, længden, det oversize fit og selvfølgelig det faktum at den også kan lukkes med knapper, når kulden virkelig bider! Jeg vil elske at vinde en i størrelse 38 🙂

 18. The perfect coat in the most unique colour. Impossible to resist that olive green even for an all black convert like me! Thank you for the chance to take part in this amazing giveaway. I am a medium, EU size 38. Happy holidays!

 19. This would be the perfect Christmas present, I love this coat and want it soooo bad.. Would need size 34! Fingers crossed 😀

 20. Smukkeste frakke i en virkelig lækker farve. Jeg krydser mine fingre for en str. 40!
  Tak for en skøn blog og hav en fantastisk jul <3

 21. I love love love this coat! But I am a student so I cannot afford it atm.. I am a size 34 (xs) Happy holidays <3

 22. Absolut et af mine yndlingsmærker. Har allerede prøver den og den sidder super. Str 36. Ja tak jeg håber 🙂
  Go jul

 23. Denne lækre frakke ville gøre mig SÅ klar til grå januar! Perfekt farve og fit.
  Jeg er en størrelse S eller 36. Krydser fingre

 24. Size 38/M. Absolutely LOVE love love your blog and the great outfits you’re showing. Love your sense of fashion and your uttermost amazing capability of putting the right things together. I would like to say thank you and wish you a merry Christmas and a happy new year to you and your loved ones 🙂

 25. Hi!
  My name is Kalina Petkova. Love the color & shape of the coat. This brand is not present in Bulgaria and I’ll be glad to wear it across the streets of my country.
  My size is UK 10 (EU 38/ US 6).
  Thank you!

 26. LOVE this coat. The minimalism and ease in its look is extremely attractive. Would love to add this peice in my small but growing outwear collection!! happy holidays! I am an XS, size 4!

 27. I’m so in love this the designer remix collection so I try my chance to win this perfect winter coat ! The xmas magic 😉
  My size is 34/xs
  Thank you so much for this giveaway

 28. Prøver lykken og ber’ en lille bøn til konkurrencefeen denne jakke vil ganske enkelt gøre mig lykkelig og varm! Jeg bruger en str. 36

 29. Like you said: You never go wrong with the label’s boy-meets-girl look! I would love to have the size S. Happy holidays!

 30. Oioi, denne slenger jeg meg på! Jeg bruker størrelse XS/34. God jul 🙂

  Oh my, I can’t miss out on this. I’m a size x-small/EU/34. Merry christmas 🙂

 31. Sindssygt flot! Efter at have spenderet hver en krone på familien og alle de andre søde, ville det være SÅ rart med en dejlig gave til mig

 32. Hoping for a Christmas miracle. Just moved from sydney and currently living without a coat. I loooooove it. Size 10 UK xx