Kampagnebilleder fra Chantelle Soft Stretch

Her er de bedste trusser, hvis du vil undgå synlige trussekanter

Indrømmet. Undertøj er ikke ligefrem noget jeg bruger mange penge på. Engang havde jeg ellers en regel med mig selv om, at jeg skulle købe et nyt sæt hver måned, men jeg kan ikke huske, hvornår jeg stoppede med det. Ligesom jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst havde en g-string på. Og heldigvis for det.

Da jeg var gravid første gang tog jeg virkelig meget på og jeg voksede derfor også hurtigt ud af garderoben – og altså også ud af mit undertøj. Sorte bomuldstrusser blev hverdag og selvom jeg undervejs har opgraderet fra H&M til Schiesser er min undertøjsgarderobe gået fra at være sådan okay sexet til at være alt for komfortabel. Og lad os bare være ærlige, alt for mor-agtig.

Kvinde kend din krop, og du vil hurtigt finde ud af, hvilken trusse, der klæder dig bedst. Jeg gør mig bedst i et par klassiske tai-trusser eller et par hipsters, men når numsen flytter længere og længere mod syd og man glemmer at træne, er det altså svært at undgå synlige trussekanter under tøjet. Og det gør hverken noget godt for et par stramme jeans, en tætsiddende nederdel eller dit spejlbillede. Trusser uden søm er løsningen, og de bedste jeg har er fra Chantelles Soft Stretch serie, hvor alt er onesize. Det stretchy materiale er virkelig komfortabelt og trusserne strammer absolut ingen steder, så man behøver aldrig frygte for irriterende synlige trussekanter. Men altså, med Chantelle har jeg fået godt styr på basis-tingene i undertøjsskuffen, så næste skridt må være at finde et par fine sæt med blonder eller girly print og her synes jeg, at & Other Stories har mange smukke sæt til gode priser.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.