Det er jo bare hår… #getoverit

Vi har alle været der. Mit hår var endelig blevet længere, så jeg ville egentlig bare lige have studset spidserne og rettet pandehåret til, da jeg tog forbi min frisør i forrige uge, men spidserne må have været slidte, for der røg en del mere af end de planlagte 1-2 centimeter. Da jeg gik derfra var jeg egentlig glad, men da jeg kom hjem og så mig i spejlet ville jeg bare have mit gamle hår tilbage. Længden føltes kort og forkert, kanten for lige, men det der virkelig slog mig ud var de mange lag. Det er et par år siden jeg sidst fik klippet lag i mit hår, og det tog dem en evighed at vokse ud. Og nu er de altså tilbage. Og nogle steder hele 15 centimeter kortere end de længste længder.

Nu er jeg jo (heldigvis) typen, der står med krøllejernet hver morgen og det gør dem nemmere at skjule, for når man har et fint og typisk skandinavisk hår som jeg har, får lagene bare håret til at se tyndere ud i enden. Det stritter, og du skal bruge flere penge på produkter og mere tid på styling. Jeg forsøgte mig med en hestehale, men det er et no-go, da de korte længder stritter ud i alle retninger, når håret samles i en elastik. Lagene er blevet klippet i det yderste (lag) af mit hår, men når man som jeg er lyshåret og håret ofte helt naturligt er mørkere under det yderste lag kommer der en tydelig kontrast mellem længderne. Det betyder, at det på de dårligste hårdage næsten ligner, at jeg har fået klippet en page oven på mit mellemlange hår. Og jeg har virkelig svært ved at få de korte og lange længder til at blende pænt ind i hinanden. Selv når jeg laver bølger i det.

En veninde fortalte mig om Energizing serien fra Davines, der giver et tættere og mere fyldigt hår, men som også afhjælper hormonelt hårtab, der jo desværre ikke er en helt ualmindelig sidegevinst under eller efter en graviditet. Et sundt og velplejet hår starter i hovedbunden, og jeg tror på, at det kan betale sig at investere i gode produkter, der stimulerer og holder hovedbunden i balance. Det er for tidligt at sige, om produkterne får mit hår til at vokse hurtigere, men én ting jeg allerede har bemærket er, at min hovedbund fedter mindre end normalt og det er da et lyspunkt i en tid med dårligt hår.

Du kan købe Davines hos Nicehair.dk og hos Beautycos.dk.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.