fashionweekprep

ASUS zenbook 3, SAMSØE & SAMSØE tee, BY TERRY lip balm, BYREDO scented candle

Klar til modeuge

(sponsoreret) I næste uge går det løs med Copenhagen Fashion Week, og jeg er i fuld gang med at planlægge dagene, der bliver fyldt med shows og events. Og et par beauty billeder jeg også lige skal have skudt til Costume. Jeg forsøger altid at slæbe rundt på så lidt som muligt, men selvom programmet er tætpakket er der alligevel en del ventetid på sådan en dag, og så er det altså praktisk at have sin laptop med. Jeg vil igen slå et slag for den nye Zenbook 3 fra Asus, der er ligeså skinny som modellerne på catwalken og som ikke optager meget plads i tasken. Helt perfekt, hvis man ofte er på farten eller rejser meget. Og så er den superhurtig, hvilket også er et virkelig vigtigt parameter for mig – særligt når jeg redigerer store billeder eller videoer.

Tilbage til modeugeplanlægningen, hvor der lige nu er mange løse ender – og en tøjkrise der lurer lige om hjørnet. Men jeg glæder mig! Det er altid så hyggeligt at se alle de andre, og man møder så mange nye mennesker. Husk endelig at følge med på både snap og Instagram @blamefashion. Jeg lover, at det bliver både sjovt og underholdende!

Marie x

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.