Et sneak peek fra mit nye kontor

(sponsoreret) I starten af januar flyttede jeg ind på mit nye kontor midt i København. Jeg er stadig ikke kommet helt på plads, men et smukt skrivebord og et blødt tæppe er en god start. Jeg vil gerne indrette mig så hjemligt som muligt, da jeg jo selvfølgelig tilbringer temmelig meget tid der, og der skal derfor både været pænt og rart at være.

Jeg elsker at omgive mig med enkle og smukke ting. Små som store. Jeg hader rod, men er et kæmpe rodehoved og måske er det en af grundene til, at jeg ikke bruger mange farver i min indretning og altid vælger det enkle. Jeg går op i de små detaljer, der gør en stor forskel – som duftlyset fra Byredo, neglelakken fra Chanel og min laptop fra Asus, der med sin gyldne kant simpelthen ikke kunne passe bedre ind i mit lille univers.

Et smukt og enkelt indrettet kontor giver mig ro og får mig til at fokusere og arbejde mere effektivt. Jeg får ganske enkelt udrettet mere, og bliver nemmere inspireret. I en travl hverdag, hvor jeg kæmper med at balancere arbejde, venner og familieliv er det skønt at have mit eget lille zen-agtige sted, hvor jeg kan fordybe mig, og så snart jeg er kommet helt på plads viser jeg jer det hele.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.