“Jeg elsker taskerne fra Olympia Le Tan, der er både humoristiske og farverige. Denne købte jeg på TheOutnet.com, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Lidt fjollet, når man tænker på hvor upraktisk den er. De to andre er fra Chanel og Prada. Den ene har jeg købt af en veninde og den anden er fundet på Vestiaire Collective.”

“Jeg købte knopperne på skabet hos Knager.dk i Store Kongensgade for at få lidt farve ind i soveværelset.”

Strik fra Ganni, hårklemme købt hos Nørgaard paa Strøget.

“Smykkeskrinene i lak er fra Aura Living, ananastasken er fra Mango og den lille kridtæske-taske er fra Olympia Le Tan og købt på Vestiaire Collective. Silketørklædet er fra Stine Goya.”

“Jeg har arvet Kaare Klint 'Safaristolen' fra min morfar, og den har en helt særlig betydning for mig. Skabet er købt på Den Blå Avis og rummer blandet porcelæn og glas fra Merci, Broste og Hay.”

Strik fra Missoni, bukser er vintage og købt hos Cocobell Secondhand i Charlottenlund, loafers fra Custommade.

“Frakken fra Saks Potts er en sample. Den gule kande har jeg købt hos De Fire Årstider på Lyngby Hovedgade og stolene er fundet på lauritz.com." 

"De spidse kittenheels fra H&M og Zara står i mit skab på kontoret, så jeg kan skifte til dem når jeg kommer derind. Guldskoene fra Proenza Schouler fandt jeg på udsalg i Illum sidste år og man går fantastisk i dem.”

Silkekjole fra Nué Notes og sko fra Zara.

“Jeg har fundet den kinesiske tallerken i en genbrugsbutik. Magasinholderen er fra Dora på Værnedamsvej og krukken med kaktussen er fra Ellos.”

“Den lyserøde sofa, som jeg fandt på udsalg i ILVA, er det første jeg købte til vores nye lejlighed. Det gule sofabord og messinglampen er fundet på Lauritz.com og Den Blå Avis.”

Strik fra Libertine-Libertine, bukser fra Six Amês.

“Rolex-uret forærede jeg mig selv, da jeg fyldte 25 år, efter at have sparet op i lang tid.”

Smykker fra Sophie Bille Brahe, Céline, Pandora, Pernille Lauridsen og By Caroline Abel.

“Jeg får altid virkelig mange komplimenter for de røde satinsko fra Zara. Jeg fandt dem på udsalg til 60 kr., så de må siges at være et kup. Mine Gucci sandaler passer til alt, og de grønne støvler fra Zara måtte jeg bare eje, fordi de er så vilde i farven."

Silkekjole fra Lovechild 1979, blazer fra Gestuz og hårspænde købt hos @petit_trouve. De indrammede plakater er fra Louisiana og Posterland.

Frakke fra Saks Potts og plakat fra Louisiana.

Closet Confidential // Julie Blichfeld

Assisterende moderedaktør på Femina, model, influencer, og lige om lidt også mor. Vi har længe haft et godt øje til 26-årige Julie Blichfeld og hendes misundelsesværdige garderobe, der byder på masser af klare farver, print og opsigtsvækkende accessories. Hun inspirerer os gang på gang med sin skarpe sans for detaljer og har en evne til at sammensætte et outfit, der på én gang er både overraskende og elegant. Og hun har bestemt ikke lagt den gode stil på hylden under sin graviditet, hvor hendes ubesværede tilgang til styling får det til at se legende let ud at klæde sig på som gravid (og tro os, it is not).

Vi besøgte højgravide Julie i hendes lejlighed på Østerbro, hvor hun bor med sin kæreste. Og ligesom garderoben er hjemmet fyldt med flere farverige fund, der lyser op blandt designklassikerne.

Hvor finder du din inspiration? 

“Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting. Jeg elsker Instagram og webshops som Net-A-Porter.com og Vestiaire Collective, der har masser af fine sager, som sætter gang i mine styling-ideer. Jeg henter også inspiration hos mine veninder og i tv-serier. For tiden har jeg, endnu engang, et crush på Carries stil i SATC. Den har en snert af meget af det, som trender i modebilledet for tiden.” 

Hvad er dit tidligste minde omkring mode?

“Jeg var børnemodel og skulle skyde nogle billeder for et magasin med børnetøj. Jeg var omkring fem år gammel og stod og skiftede strømpebukser i blæsevejr på en mark, og jeg husker, at jeg synes det var mega koldt og ikke særlig sjovt. Heldigvis fik jeg varm kakao, da vi var færdige og jeg endte oven i købet med at komme på forsiden af magasinet. Det var jeg meget stolt af.” 

Hvilken persons stil beundrer du?

“Jeg elsker den stil vi ser hos de danske piger i øjeblikket, og mange af mine veninder har nogle fantastiske garderober som jeg elsker at snuse rundt i. Jeg har ikke et decideret stilikon, men Leandra Medine og Iris Apfels universer inspirerer mig altid. Der er masser af farver og sjove detaljer at komme efter. Jeg vil også altid have et godt øje til Pernille Teisbæk. Hun er en enormt dygtig stylist og jeg beundrer hendes arbejde meget.”

Hvordan ser et typisk hverdagsoutfit ud?

“Et par gode jeans, der skærer i taljen tilsat en langærmet bluse og et par sjove sko. Eller en maxikjole med en strik og sneakers til. Gerne i masser af farver.”

Hvilke items shopper du igen og igen? 

“Langærmede T-shirts fra Proenza Schouler og Comme des Garçons. Kvaliteten er fantastisk og de kommer i pæne farvekombinationer.” 

Hvilke 3 items vil du ikke undvære i garderoben?

“Midikjolen, fordi den kan bruges med jeans eller strømpebukser til hverdag og med bare ben og sandaler til fest. Statementfrakken, fordi den kan tilføre alle looks dét der ekstra. Jeg skiller mig aldrig af med min ‘Febbe’ frakke fra Saks Potts. Og tynde rullekravebluser i cashmere, fordi de både kan bruges alene eller som en fin detalje under en skjorte eller top.” 

Hvad er dit bedste styling tip? 

“Rene sko og velplejede negle er altid godt. Og vælg altid den rigtige størrelse, når du shopper. Jo mere tilpas du føler dig i dit tøj, jo bedre er din udstråling. Jeans der strammer for meget, gør intet godt.”

Et item der vil forblive i din garderobe for evigt? 

“Der er to. Min guldring fra min oldefarmor og mit Rolex ur vil jeg aldrig skille mig af med. Jeg har dem altid på.”

Hvilken tendens glæder du dig mest til at klæde dig i til foråret? 

“Lige nu glæder jeg mig mest af alt til at få min talje tilbage ovenpå min graviditet og skrue mig ned i et par jeans. Jeg vil bruge dem med skjorter og kjoler i shiny, tung silke, som jeg tror bliver en af forårets materialer. Og så drømmer jeg om et hættetørklæde i læder ala det fra Célines nye kollektion. Det vil se sejt ud til strik og lette frakker.”

Hvad er dit næste køb? 

“Jeg shopper primært secondhand, så det bliver nok noget fra Vestiaire Collective. Jeg har længe haft et par røde lakpumps fra Céline på min ønskeliste og jeg overvejer at forære mig dem selv i barselsgave. Dog er jeg også blevet lidt lun på perletaskerne fra Susan Alexandra. De kommer i de fineste farver og er lidt skøre i udtrykket.”

Følg Julie på Instagram @julieblichfeld

Billeder af Zuzana Janosova @sjuloves

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.