MONTANA reol

GUBI pendel

HANDVÄRK daybed

MENU knagerække

GUBI spejl

LOUIS VUITTON 'Friendship is a Journey' bog

MENU vase

FORNASETTI duftlys

10 smukke køb til hjemmet

Der er gået lidt mere end et halvt år siden vi flyttede ind i vores lille byhus midt i København. Pladsen er lidt trang, men jeg elsker at bo her. Og endnu mere her om sommeren, hvor dørene står åbent ud til vores lille solrige gårdhave, der er fyldt op med farverige blomster og krydderurter.

Jeg kan bruge timer på at bladre Net-a-porter.com og andre webshops igennem for tøj, sko, accessories og beauty, men jeg kan også bruge timer på at bladre interiørbutikker igennem. Indretning og design har nemlig en ligeså stor plads i mit hjerte, og jeg leder konstant efter smukke ting til vores lille hjem.

Ønskelisten er lang, og i galleriet til venstre har jeg samlet 10 ting, som jeg drømmer om lige nu.  Det kræver dog både en større opsparing og en større bolig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.